Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Esiintyvä muusikko teatterilaivaan kesäkiertueelle?


m/s Suukko II
1 viesti

#1 kirjoitettu 08.03.2023 22:15 Muok:09.03.2023 22:49

MERITARINOITA - HAVSBERÄTTELSER
MUUSIKKO HUKASSA!
Kesän 2023 kiertueelle haetaan muusikkoa, joka taitaa esiintymisen. Instrumentti mielellään joku melodisempi kuin rummut.
Kierrämme Suomen rannikkoa ja saaristoa laivateatterimme kanssa kaksi-kolme kuukautta, n. viikko per satama. Satamissa kasataan paikallisia meritarinoita, ja harjoitellaan niistä n. tunnin mittainen musateatteriesitys, esitetään se, ja jatketaan kohti seuraavaa satamaa.
Toki ei raadeta koko aikaa, vapaatakin pidetään merellisissä tunnelmissa. Työhön et täällä huku, paitsi halutessasi. Käytännössä viikosta kulunee 4 pv hommiin. Ellei siten keksitä jotain lisäjuttuja ihmisille huvin vuoksi. ????
Isommista kaupungeissa ollessamme, kuten Stadi, Turku, Rauma, jne. on helppo päästä omille reissuilleen, mutta saaristossa on paikkoja, joista Suomeen tuleminen sillä hetkellä on hankalampaa.
Vahva ja kokenut harrastajakin menee, kunhan on lavakarismaa ja seikkailumieltä. Rock, blues, jazz, pop, jne. Ja jos sattuu olemaan elämänkumppani, niin hänkin voi lähteä reissuun, jos hieman jelppailee laivan arjessa yleisesti.
Rundi alkaa n. toukokuun puolivälissä Porin korkeudelta ja loppuu viimeistään Kotkan Meripäiville heinäkuun loppupuolella. Trailerista (alla linkki) löytyy reittikartta.
Laiva tarjoaa majoituksen, safkat ja kohtuullista liksaa (riippuen apurahapäätöksistä, täsmentyvät lähiaikoina).
Olemme rentoja keski-ikäisiä monialaisia ammattilaisia, ja huumorilla sekä elämänlaadulla on tässä iässä jo painoarvoa.
Porukkaan kuuluu siis me, Anitra (musiikkiteatteri), Samuli (tekniikka), Sannis (ohjaus) sekä yleisapulainen ja joitain vierailevia tähtiä.
Duuniympäristössä löytyy varmasti luovuutta ja jatkuvasti huikeita merimaisemia, ja satamissa on ihan oma fiiliksensä, ihmisineen. Meri kun on loputon käsikirjoitusten ja tosikertomusten lähde.
Voit esim. olla musiikin moniosaaja, tai ehkä olet kolunnut isompia lavoja, tai tehnyt vankasti trubaduurikeikkaa?
Chekkaa kiertueen traileri tästä:
https://youtu.be/I2ra9...
Yhteystiedot: www.suukko2.fi Mail: motorship.suukko@gmail.com
Puh: 041/4849787 tai 040/3233353

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu