Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Moniraita ääni+video sekvensseri

ex4
ex4
298 viestiä

#1 kirjoitettu 26.05.2022 16:41

Selitä nyt vielä mitä olet tekemässä. Mulle asia pitää vääntää ratakiskosta....

Onko idea siis taltioida sekä ääntä että kuvaa ja editoida niistä kasaan joku soitto/musiikkivideo? Miksi otat videon talteen tietokoneen näytöltä kuvankaappauksena eikä suoraan kameralta?

^ Vastaa Lainaa

IT
IT
IT:n Randomit
9415 viestiä

#2 kirjoitettu 26.05.2022 17:16

Manteloa kirjoitti:


Olen miettinyt että onko olemassa sellaista näppäräkäyttöistä moniraitaista ääntä ja videoa nauhoittavaa sekvensseriä olemassa. Googlella olen katsellut, mutta aika heikoin tuloksin. Nyt nauhoittelen videoita obs-studiolla niin, että ...


Itsehän en ole tämän aiheen asiantuntija millään lailla, mutta katselin sulle kanssa googlella linkkejä, jos et saa tuota obs studiota toimimaan kunnolla... Itse en videoita ole nauhotellut, ja ne vähäiset videot joita olen ladannut YouTubeen, olen tehnyt käyttäen hyväksi Lightworksin ilmaisversiota...

Mutta tässä on varmaankin eroteltava video nauhoitus ohjelmat ja sitten ne editointiohjelmat, ja tossa linkkejä sekä että:

The best free screen recorders in 2022
Vimeo Screen Recorder
9 Best Screen Recorders with Video Editor

Lightworks
Lightworks Tutorial


Toivottavasti noista linkeistä on apua, jos et saa tuota obs ohjelmaa toimimaan kunnolla...

^ Vastaa Lainaa

NHX
NHX
10 viestiä

#3 kirjoitettu 26.05.2022 18:04

Hei,

Jokaisen nauhoituksen alkuun olisi hyvä saada esimerkiksi metronomin tikitystä. Vähän sama asia kuin "clapperboard" elokuvien filmauksessa jokaisen oton alussa.

Videoeditorissa voit tehdä jokaiselle nauhoitukselle oman tason (layer) ja säätää laatikoiden koot ja sijainnit.

Sitten videot leikataan alkamaan oikeista alkukohdista ja tässä voidaan hyödyntää esimerkiksi videon alussa olevaa metronomin tikitystä.

Joskus on mahdollista tapahtua frame-droppia eli kuvia saattaa jäädä pois videosta ja se voi vaikeuttaa editointia. Yksi keino korjata tämä on venyttää videota ja ääntä.

IT:n ehdottama Lightworks olisi varmaan yksi vaihtoehto videoeditoriksi. Ainakin sitä on kehuttu.

t. Niko

^ Vastaa Lainaa

curved
curved

158 viestiä

#4 kirjoitettu 26.05.2022 18:53 Muok:26.05.2022 18:57

Nyt, kun ei ole tarkkaa tietoa mikä on aloittajan käyttöjärjestelmä, mutta jos se on windows 10 niin ei kannata hirveästi kuvankaappaussovelluksien etsimiseen kuluttaa aikaa eikä varsinkaan rahaa. Win 10 käyttiksessä on sisäänrakennettuna markkinoiden parhaimpia screencapture sovelluksia. Sen kuin vain painaa windows- ja G-näppäintä yhtä aikaa aukeaa pelitubettajille tehty sceencapture sovellus. Itse käytän paljon jo työnikin puolesta. Toinen erinomainen screencapture sovellus windows käyttikselle on Bandicam. Yhden koneen lisenssi ei paljoa maksa.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu