Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Soittoporukka haussa

ex4
ex4
298 viestiä

#1 kirjoitettu 08.06.2022 08:30

On kyllä sääli että polttoaineen hinta on se blokkeri harrastuksille. Kun pelkän oppimisen lisäksi noissa opistoissa on se hyvä puoli että paikalla on samasta asiasta kiinnostuineita ihmisiä. Ehkä se soittoporukkakin löytyisi helpommin kun pääsee tauolla juttelemaan ja ideoimaan kasvokkain kuin täällä foorumilla jossa käyttäjät on eri puolella Suomea tai maailmaa.

Ja ainakin itsellä kynnys ilmoittautua näin foorumilla soittoporukkaan on tosi korkea. Sen verran on luonteessa introverttiä ja mielessä epävarmuutta omasta soitannasta.

^ Vastaa Lainaa

ex4
ex4
298 viestiä

#2 kirjoitettu 09.06.2022 11:41

Ainakin epävarma omasta tekemisestä. Tässä jossain vaiheessa täällä Dilissä oli pieni Facebook-yhteisö joka kerääntyi soittelemaan ihan vaan omaksi ilokseen. Pääosin akustisesti, ja pitkälti sellaista musaa josta vielä pidin. Innolla seurasin ja peukutin Facessa touhua, mutta kynnys ottaa kitara mukaan ja mennä porukkaan soittelemaan oli vaan liian korkea. Tietysti täällä hiukan lisämaustetta tuo se, että erivärinen nahka herättää ärsyttävän paljon huomiota. Mutta kyllä iso syy sivusta katsomiseen oli juuri se epävarmuus, vaikka järki sanoi että kyllä siellä nyt pärjäisi eikä se mikään kilpailu muutenkaan ole.

Osaamisen taso ei oikein anna oikeutta olla kriittinen muiden soitantaa kohtaan. Tietysti siis tuolla biisikommenteissa heittelen ideoita mutta tavoite on olla rakentava enemän kuin pelkästään kriittinen.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu