Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Machine Soul / Konesielu -dokumenttielokuvan joukkorahoitus

eranto
eranto
4 viestiä

#1 kirjoitettu 30.12.2014 18:56

Kopsaan tämän toisella foorumilla olleen ilmoituksen täänne jotta saadaan viidakkorumpu soimaan Minimitavoite ei ole enää kaukana.

Dokumenttielokuvan joukkorahoitus käynnissä 15.2.2015 saakka.

http://mesenaatti.me/m...

http://www.machinesoul...

http://www.rumba.fi/uu...

Machine Soul / Konesielu on dokumenttielokuva suomalaisista elektronisen musiikin tekijöistä. Se on kurkistus musiikin tekemisen tapoihin, rituaaleihin ja filosofiaan, mutta ennen kaikkea siihen palavaan intohimoon, joka ajaa tekemään musiikkia vuodesta toiseen.

Jimi Tenor, Jori Hulkkonen, Orkidea, Randy Barracuda, Ural 13 Diktators, Acid Kings, Mika Vainio, Hannu Ikola, Mono Junk

Elokuvassa sukelletaan syvälle elektronisen musiikin maailmaan artistien näkökulmasta ja pohditaan muun muassa ympäristön vaikutusta musiikin syntyyn, varhaisia vaikutteita sekä tyylin kehittymistä. Ulkopuoliselle kylmänä ja elottomana näyttäytyvä musiikki paljastuu tekijöidensä kautta monitasoiseksi ja sielukkaaksi elämäntavaksi.

Monet haastateltavista artisteista ovat Suomessa melko tuntemattomia, mutta nauttivat laajaa suosiota kotimaansa ulkopuolella. Konesielu on kunnianosoitus elektronisen musiikin suomalaisille uranuurtajille ja uusille tulokkaille.

^ Vastaa Lainaa

morfin_mafer
morfin_mafer
343 viestiä

#2 kirjoitettu 06.01.2015 10:39

Eliot Ness puuttuu listalta vaikkakin se oli vaan DJ mutta se on lähinnä se joka tämän konemusiikkikulttuurin on tuonut suomeen.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu