Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Vinyylien arvo?

Kitaristijumala
Kitaristijumala
33 viestiä

#1 kirjoitettu 08.07.2012 20:53

Eli multa löytyy pari vanhaa Elviksen vinyyliä ja yksi beatlesin vinyyli.. Osaako joku kertoa hinta-arvioita näille?

1kpl The Beatles - A Hard Day's Night PMC 1230 PCS 3058
1kpl Elvis Presley - Easy Come, Easy Go CDS 1146
1kpl Elvis Presley - The Ultimate Performance NE 1141

Thanks! Vuokraa pitäisi maksaa toivottavasti näistä olisi jotain apua!

^ Vastaa Lainaa

Snacke
Snacke
3836 viestiä

#2 kirjoitettu 09.07.2012 01:02

Kitaristijumala kirjoitti:
1kpl The Beatles - A Hard Day's Night PMC 1230 PCS 3058


Alankomaitten painos, aika yleisiä pohjoismaissa. Kaiverrettuna YEX - 126 - 1 A-puolella ja YEX - 127 - 1 b-puolella sisäkaarteessa.

Kunto ratkaisee kuitenkin kaiken. Silmämääräinen tarkastelu ei kerro kaikkea, kuuntelukokemus puhdistettuna enemmän. A - puoli yleensä näissä hyvin kulunut, erityisesti ensimmäiset pari - kolme raitaa. Kannen ja sisäpussin ollessa todella siistejä, ja levyn naarmuton ja pölytön saattaa hinta olla parikymppiä tai vähän päällekin. Jos käytönjälkiä näkyy ei hinta kovin usein ylitä 20e. Jos levy on oleillut beatlestyttöjen käsissä eli kuunneltu on jonkin verran ja kanttakin hiplattu, on hinta mitä tahansa vitosen ja parinkympin välillä vähän ostajasta riippuen. Jos levy on ihan loppu on sen arvo täysin ostajan harkinnassa. Toka painos sgt pepper peruskuunneltuna irtosi viime levymessuilla kolmen euron laatikosta, tosin eka painos mono kiiltokunnossa veti 50e.

Elvikset


Elvikseltä löytyy sadoittain enemmän tai vähemmän hämäriä julkaisuja, joista nämä ovat hyviä esimerkkejä. Eka vuodelta 75 ja toinen varmaan jopa 80-l puolelta. Vain tosi elviskirkkolainen jolla kakkulapiossakin Elviksen nimi ja kuva voi maksaa huippukuntoisesta yli vitosen. Käytetyn näköinen ja kuuloinen on "tästä eurolla"- osastoa.

^ Vastaa Lainaa

Snacke
Snacke
3836 viestiä

#3 kirjoitettu 09.07.2012 01:09

Tosta Beatlesista vielä sen verran, että nämä on joskus tosi hyviä kuuntelulevyjä nämä hollannin vanhat monot, kansi saa olla repsu kunhan levy hyvässä hapessa. Ennemmin tommoista kuuntelee kun uusiopainosta ja toisaalta sen ekapainosbritin voi jättää muoveihin keräämään arvoa ja nauttia lähes vastaavasta äänenlaadusta.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu