Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Multimix 8 USB FX asennus?

tuntematon_pelle
tuntematon_pelle
109 viestiä

#1 kirjoitettu 16.12.2011 01:46

Eikö sen mukana tullut minkäännäköistä ajuri CD:tä, josta voisi löytyä jotkut vanhat ajurit?

^ Vastaa Lainaa

tuntematon_pelle
tuntematon_pelle
109 viestiä

#2 kirjoitettu 16.12.2011 02:07

Nizzine kirjoitti:

eip, Cubase LE tuli, ja sekin on rekisteröimätön. se asentu windowsin kautta ittekseen ja manuaalissa lukee sama nimi mikä tossa laitehallinnassakin eli "USB audio Codec"


Sinänsä huolestuttavaa mitä nyt pikakatsaukselta selvitin niin Alesis tarjoaa joihinkin uudempiinkin tuotteisiin kotisivuillaan ASIO4ALL-ajureita. Joten tuohon oikeiden ajureiden löytäminen voi olla melkoinen homman ellei joku ole jonkinnäköisiä custom-ajureita väsännyt.

Toisaalta ei minulla ikinä ole ollut mitään isoja ongelmia ASIO4ALL-ajureiden kanssa. Vähän ne vaativat säätöä, mutta toimi ihan hyvin. Onko ongelma latensseissa vai pätkimisessä? Enkä tiedä mitä musiikkia teet, mutta mun mielestä latensseilla on oikeasti merkitystä vain äänittäessä. Joten voit periaatteessa vain äänittäessä laskea bufferia ja sitten miksatessa kasvattaa niin suureksi ettei rätise.

^ Vastaa Lainaa

tuntematon_pelle
tuntematon_pelle
109 viestiä

#3 kirjoitettu 16.12.2011 02:27

Nizzine kirjoitti:

sit Asio4All näyttää mikserille vaan 2 sisääntuloa joista niistäkin vaan yksi toimii (toista en oo löytäny vielä). noita sisääntuloja on tossa kuitenkin 4 mikkipaikka, 8 line ja 2 instrumentti sisääntuloa, niin luulis et niistä näkyy vähän enemmän ku kaks?En sit oikein muuta osaa sanoa kuin sen, että muistaakseni siellä Winukan oikeessa alareunaan ilmestyy sen ASIO4ALL-logo, josta pääsee ronklaamaan niitä asetuksia ja sieltä voisi ehkä saada laitettua lisää niitä sisääntuloja päälle. Toisaalta tuo ASIO4ALL on kai tarkoitettua integroiduille äänikorteille, joissa harvemmin on muuta kuin se kaksi ulos ja kaksi sisään.

En siis usko, että midiä saa sitä kautta toimimaan, koska ääniajureita voi olla vain se yksi käytössä kerrallaan per ohjelma, mutta en ole kyllä toisaalta kokeillutkaan. En osaa kyllä enempää sanoa.

^ Vastaa Lainaa

Ville Tuppurainen
Ville Tuppurainen
419 viestiä

#4 kirjoitettu 16.12.2011 02:35

Nizzine kirjoitti:
tuntematon_pelle kirjoitti:
Onko ongelma latensseissa vai pätkimisessä? Enkä tiedä mitä musiikkia teet, mutta mun mielestä latensseilla on oikeasti merkitystä vain äänittäessä. Joten voit periaatteessa vain äänittäessä laskea bufferia ja sitten miksatessa kasvattaa niin suureksi ettei rätise.


jos käytän direct-x ajureita, niin latenssissa, koska en saa soitettua midi keyboardilla reaaliajassa missään tilanteessa.

sit Asio4All näyttää mikserille vaan 2 sisääntuloa joista niistäkin vaan yksi toimii (toista en oo löytäny vielä). noita sisääntuloja on tossa kuitenkin 4 mikkipaikka, 8 line ja 2 instrumentti sisääntuloa, niin luulis et niistä näkyy vähän enemmän ku kaks?

Nizzine muokkasi viestiä 02:14 16.12.2011
niin ja direct-x ajureil ei oo yhtään sisääntuloja.


"MultiMix 8 USB FX contains a complete USB recording interface. Musicians and engineers can plug the MultiMix 8 USB FX’s class-compliant USB connection into their Mac or PC without installing any software drivers and enjoy a digital-direct stereo connection with virtually any audio software application."

Käytännössä tuon pitäis asentaa itse itsensä vähän samaan tapaan kuin usb-massa muistit tekee. ainakin mackien tuotteet teki saman ja niin tätäkin tuotetta mainostetaan. voisiko vika olla siinä että tuo laite tappelee windowsin omien ajureiden kanssa. aukaises ääniasetukset ja disabloi kaikki muut laitteet ja ajurit. itellä motun 8pre vaati tämän toimenpiteen.

"16-bit, 44.1/48 kHz stereo USB output for easy recording and playback from your computer"

Tässäpä vastaus joka ymmärtääkseni meinaa sitä että laitteesta lähtee usbin kautta pelkkä stereo sisään ja ulos joten erillisiä kanavia ei tule näkyviin..paitsi tietenkin L/R

^ Vastaa Lainaa

tuntematon_pelle
tuntematon_pelle
109 viestiä

#5 kirjoitettu 16.12.2011 02:50 Muok:16.12.2011 02:52

Nizzine kirjoitti:

no siinä tapauksessa voin heittää tän ikkunasta vittuun koska tarviin tosiaan useamman sisään ja ulostulon usb:n kautta koneelle.


Mutta saahan tuosta 2 kanavaa koneelle asti, mutta jos se ei riitä niin sitten se ikkuna on varteenotettava vaihtoehto. Toisaalta ehkä vielä parempi idea olisi myydä se jollekkin urpolle hienoilla mainoslauseilla "8 simultaneos channels.... stereo"

tuntematon_pelle muokkasi viestiä 02:51 16.12.2011

Mutta siis jos ulos tai sisään tarvii enemmän kuin sen 2 mono kanavaa niin sitten myyntiin vain.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu