Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

1 2 Seuraava >

Kirjoittaja Mieto vai tulinen???


Goatsemencommando
18200 viestiä

#1 kirjoitettu 17.07.2007 03:33

Mieto vai tulinen?

Minä tehdä kebaba!!!!!!!!!!!!1

Sano suomipoika: MIETO VAI TULINEN!??!?!?!

^ Vastaa Lainaa


Rojola
2394 viestiä

#2 kirjoitettu 17.07.2007 03:42

Goatsemencommando kirjoitti:
Mieto vai tulinen?

Minä tehdä kebaba!!!!!!!!!!!!1

Sano suomipoika: MIETO VAI TULINEN!??!?!?!


molemma o helveti hyvi mut liia tuline ei saa olla ku se tuhoa kaik makuaistiti !

^ Vastaa Lainaa


Pastori
Henkinen tuki
7422 viestiä
Luottokäyttäjä

#3 kirjoitettu 17.07.2007 07:17

Mieto, koska tulinen on yleensä aina liian tulinen. Mutta jos jossain mestassa on hyväksi todettu tulinen niin sitten se.

^ Vastaa Lainaa


Bablo Diablo
727 viestiä

#4 kirjoitettu 17.07.2007 09:03

Yleensä mieto

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4926 viestiä

#5 kirjoitettu 17.07.2007 09:08

Jos ei tunnu siltä että pää räjähtää, on kastike liian mieto. Liian tulista en vielä ole maistanut. Vastaan siis tulinen.

Thimns muokkasi viestiä 09:08 17.07.2007

Toki jos on kiire syödä ja kokemuksesta tiedän, että tulinen on tosissaan tulinen, saatan valita sen miedon ihan vaan jotta saisin syötyä nopeammin.

^ Vastaa Lainaa


Coivisto
8780 viestiä

#6 kirjoitettu 17.07.2007 10:15

kyllähän se tulinen on yleensä se parempi vaihtoehto.

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#7 kirjoitettu 17.07.2007 10:31

Tulinen

JM muokkasi viestiä 10:31 17.07.2007
paitsi että eilen otin valkosipopolin

^ Vastaa Lainaa


rawhead
3117 viestiä

#8 kirjoitettu 17.07.2007 11:12

Nito kirjoitti:
Sopivasti tulinen. Ei niin että vesi valuu silmistä.


Näin juuri.

^ Vastaa Lainaa


Nevermind
2882 viestiä

#9 kirjoitettu 17.07.2007 11:23

vähän molemåia, ostaa molemmat ja sekoittaa.

^ Vastaa Lainaa


Tusina Immonen
10508 viestiä

#10 kirjoitettu 17.07.2007 11:51

Tulinen usein, mutta mieto myös usein. Riippuu tilanteesta.

^ Vastaa Lainaa


HW
ärsyttävä
7228 viestiä
Luottokäyttäjä

#11 kirjoitettu 17.07.2007 12:05

Olen herkkis ja vastaan mieto.

^ Vastaa Lainaa


Jules Varjola
2537 viestiä

#12 kirjoitettu 17.07.2007 12:56

Kebabin pitää maistua hieltä ja karvakäden hellältä, mutta ah, niin voimakkaalta kosketukselta. Eli tulinen.

HW korjasi kirjoitusvirheen @ 13:51 17.07.2007

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#13 kirjoitettu 17.07.2007 15:09

kebabia en ole paljolti syönyt mut kylssi kebab miehen ruokaa tulisena joskus maistelee. Valkosipulia enempi kyls. Valkosipuli on kivaa ja maukasta.

^ Vastaa Lainaa


Goatsemencommando
18200 viestiä

#14 kirjoitettu 17.07.2007 16:05

Kyllä pitää tulinen olla.

^ Vastaa Lainaa


buranaC
5116 viestiä

#15 kirjoitettu 17.07.2007 16:08

TULINE JA VIHANE!

^ Vastaa Lainaa


Maaku
715 viestiä

#16 kirjoitettu 17.07.2007 16:12

Goatsemencommando kirjoitti:
Mieto vai tulinen?



Tulinen.Pitää olla kunnolla makua!

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#17 kirjoitettu 17.07.2007 17:01

Onko ne kebabit tulisempia ku hookoon potku lihasarja?

^ Vastaa Lainaa


Goatsemencommando
18200 viestiä

#18 kirjoitettu 17.07.2007 17:05

hapou kirjoitti:
Onko ne kebabit tulisempia ku hookoon potku lihasarja?


Ei välttämättä kaikki, mut ainakin helvetisti paremman makuisia.

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#19 kirjoitettu 17.07.2007 18:14

Dr. Funkee kirjoitti:
...mutta periaatteessa se on aika yhdentekevää, kummanlainen satsi tulee.


Jaa siis sinulle on ihan sama palaako suu puolen päivää vai onko suussa sellainen normaali olotila.
Sää se kumma sälli olet.

^ Vastaa Lainaa


MKDELTA
11907 viestiä

#20 kirjoitettu 17.07.2007 20:18

Tulinen.

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#21 kirjoitettu 17.07.2007 20:28

Jypã kirjoitti:
Kelpaako kenellekään kapsaiiniekstrakti + vahva olut?



Miten nämä 2 liittyy toisiinsa?

^ Vastaa Lainaa


har
7706 viestiä

#22 kirjoitettu 17.07.2007 22:48

Kyllä kebabin tai yleensä liharuoan kanssa menee vaikka miten tulinen. Mutta kokeilkaapa laittaa oikein litkuun keittoon habaneroa tai cayennepippuria.

Silloin on leikki kaukana ja katse hakee sumeana vaaleaa leipää.

^ Vastaa Lainaa


Tusina Immonen
10508 viestiä

#23 kirjoitettu 17.07.2007 23:45

Sweetie kirjoitti:
Kebabin pitää maistua hieltä ja karvakäden hellältä, mutta ah, niin voimakkaalta kosketukselta. Eli tulinen.

HW korjasi kirjoitusvirheen @ 13:51 17.07.2007


Musta tuntuu että ei tee kebabia vähään aikaan mieli...

^ Vastaa Lainaa


jakeriver
1572 viestiä

#24 kirjoitettu 18.07.2007 09:18

Tulta ja tappuraa ehdottomasti - muttei liikaa... Pitää olla, että tuntuu ja tulee hiki, mutta niin, että maistaa vielä sen kolankin.

^ Vastaa Lainaa


Sandman
2360 viestiä

#25 kirjoitettu 18.07.2007 11:46

mieto

^ Vastaa Lainaa


Salminen
Niko Salminen
I'm back!
2526 viestiä
Ylläpitäjä

#26 kirjoitettu 18.07.2007 12:00

Thimns kirjoitti:
Jos ei tunnu siltä että pää räjähtää, on kastike liian mieto. Liian tulista en vielä ole maistanut. Vastaan siis tulinen.

Menepä joskus Helsingin Etelä-Esplanadin Intialaiseen ravintolaan (nimeä en valitettavasti muista) ja tilaa chilikana. Muista ruokalajeista on tarjolla vaihtoehdot mieto, normaali ja tulinen, mutta kyseisestä hirviöstä on saatavilla ainoastaan "erittäin tulinen" versio. Polleana poikana tilasin tuollaisen kun piti naisväelle esitellä omia rautaisia makuhermoja, mutta virnuilevan tarjoilijan tuotua pöytään kulhollisen tavaraa joka todennäköisesti hohtaa pimeässä alkoi ääni muuttua kellossa. Kaiken kanan sain parin lisäriisikipon jälkeen nieleskeltyä, mutta kastike jäi lautaselle.

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4926 viestiä

#27 kirjoitettu 18.07.2007 14:44

Salminen kirjoitti:
Thimns kirjoitti:
Jos ei tunnu siltä että pää räjähtää, on kastike liian mieto. Liian tulista en vielä ole maistanut. Vastaan siis tulinen.

Menepä joskus Helsingin Etelä-Esplanadin Intialaiseen ravintolaan (nimeä en valitettavasti muista) ja tilaa chilikana. Muista ruokalajeista on tarjolla vaihtoehdot mieto, normaali ja tulinen, mutta kyseisestä hirviöstä on saatavilla ainoastaan "erittäin tulinen" versio. Polleana poikana tilasin tuollaisen kun piti naisväelle esitellä omia rautaisia makuhermoja, mutta virnuilevan tarjoilijan tuotua pöytään kulhollisen tavaraa joka todennäköisesti hohtaa pimeässä alkoi ääni muuttua kellossa. Kaiken kanan sain parin lisäriisikipon jälkeen nieleskeltyä, mutta kastike jäi lautaselle.


Nojuu, onhan noita liian tulisia ruokia olemassa, esim. Tampereella The Hookista kun otta hornetit tulisimmalla mahdollisella soossilla, niin alkaa närästää ja suussa polttaa jo siinä vaiheessa kun tarjoilija kirjottaa tilauksen paperiin. Mutta nyt oli kyse kebabista ja liian tulista kebabbia en ole vielä missään saanut.

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4926 viestiä

#28 kirjoitettu 18.07.2007 14:45

hapou kirjoitti:
Onko ne kebabit tulisempia ku hookoon potku lihasarja?


Harvemmin.

^ Vastaa Lainaa


cohelix

#29 kirjoitettu 20.07.2007 01:06

Pitkälti paikasta riippuu, tuntuu olevan aika vaihteleva käsite tuo "tulinen". Mutta ainakaan keskivahva ei ole ollut koskaan liian väkevä, tulinen kuitenkin on toisinaan polttanut koko suun. Vastataan siis molemmat. Se kuitenkin on fakta, että jos kova kiire on, niin mieto on ainoa vaihtoehto meikäläiselle.

(On se julmaa. Kaverini ei vaivautunut taannoin kertomaan, että kyseinen paikka oli vaihtanut kastikkeet sitten viime käyntini. Hyvää oli, kunnes makuaisti lähti.)

^ Vastaa Lainaa


pieslice
3286 viestiä

#30 kirjoitettu 20.07.2007 02:18

En oo vielä sellaiseen kebabiin törmänny mikä olis niin tulinen että makuaisti olis lähteny. Tulinenhan on se ainoa valinta.

^ Vastaa Lainaa


KoBa
3919 viestiä

#31 kirjoitettu 23.07.2007 14:07

tuulinen

^ Vastaa Lainaa


Juudis

#32 kirjoitettu 04.08.2007 19:05

Aina ei valinnanvaraa ole, mutta jos on, niin tulinen eli spaisi.

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#33 kirjoitettu 05.08.2007 02:15

No joo. Tykkään melko tulisesta lihasta. Kanansiivetkin on melko maustamattomia jos lienee vihreässä pussissa.

^ Vastaa Lainaa


Makkaraperunat

#34 kirjoitettu 05.08.2007 21:20

Ite tilaan aina niin saatanan tulista kun vaan mahdollista. Monesti nekin saattaa olla liian mietoja.

^ Vastaa Lainaa


pieslice
3286 viestiä

#35 kirjoitettu 06.08.2007 13:58

Makkaraperunat kirjoitti:
Ite tilaan aina niin saatanan tulista kun vaan mahdollista. Monesti nekin saattaa olla liian mietoja.


Suosittelen sulle thairuokaa

^ Vastaa Lainaa


Epoche
5248 viestiä

#36 kirjoitettu 08.08.2007 12:06

Tulinen, mitä enempi sitä parempi..
Kalabahvia ei suomesta tulisena saa, joten pullollinen habanero-tabascoo pitää aina olla takataskussa..
Jos tekee tulista mieli, nii itte on pakko ylentyä kokin asemaan..-..silloin saa edes moderatiivisen napalmimaista mättöö, kunhan pysyttelee sivistyksen vaikutusalueella - eli kehä kolomosehen sisällä

^ Vastaa Lainaa


har
7706 viestiä

#37 kirjoitettu 10.09.2007 12:15

Yleensä tulinen.

Mutta laittakaapa pari Piripiriä tai kolme lusikallista Sambal Oelekia tai kunnollista unkarilaista gulassi-paprikaa vetiseen keittoon.

Jää syömättä.

Tulisen ruoan kanssa pitää olla paljon piimää, jugurttia, kermaviiliä, vaaleaa leipää ja tiukkaa lihaa.

^ Vastaa Lainaa


Tusina Immonen
10508 viestiä

#38 kirjoitettu 10.09.2007 13:40

har kirjoitti:
Yleensä tulinen.

Mutta laittakaapa pari Piripiriä tai kolme lusikallista Sambal Oelekia tai kunnollista unkarilaista gulassi-paprikaa vetiseen keittoon.

Jää syömättä.

Tulisen ruoan kanssa pitää olla paljon piimää, jugurttia, kermaviiliä, vaaleaa leipää ja tiukkaa lihaa.


Piripirit on nannaa! Mut ei jos laittaa liikaa...

^ Vastaa Lainaa


Marre
355 viestiä

#39 kirjoitettu 13.09.2007 17:39

Kerran kiinalaises otin aterian jossa oli 5 tähteä peräs (tarkoittaen erittäin tulista), ja täytyy myöntää että oli liian tulista ruokaa mulle...meni niinku makuaisti kokonaan syödes.
Eli vastaan, sopivasti tulinen.

^ Vastaa Lainaa


Myotess
5276 viestiä

#40 kirjoitettu 13.09.2007 18:27

Mieto mieluummin. Tulinen vie maun muusta ruuasta eikä maha kestä liikaa mausteita.

^ Vastaa Lainaa

1 2 Seuraava >

Vastaa Aloita uusi keskustelu