Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

< Edellinen 1 2

Kirjoittaja Sulatejuustot & juustot


sipulipekka
1367 viestiä

#41 kirjoitettu 10.06.2007 18:25

Kauppaan oli tullu koskenlaskijaa samanlaisina viipaleina kuin on aamupala-juustoa. Oiskohan yhtä hyvää ku normi-koskenlaskija.. Siitä on nimittäin niin vittumaista yrittää saada viipaleita.

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#42 kirjoitettu 11.06.2007 01:23

Zen Attitude kirjoitti:
Kauppaan oli tullu koskenlaskijaa samanlaisina viipaleina kuin on aamupala-juustoa. Oiskohan yhtä hyvää ku normi-koskenlaskija.. Siitä on nimittäin niin vittumaista yrittää saada viipaleita.


Luulisin et jos koskenlaskijaa myydään viipaleina niin se on ihan saman makuista kuin ko. paketti koskenlaskiaa.
Voi toki olla et makua ollaan hieman miedonnettu.

hapou muokkasi viestiä 01:43 11.06.2007
Oliko tuo viipale paketti muuten tummaa vai vaaleata?

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4926 viestiä

#43 kirjoitettu 20.06.2007 15:56

Vuohengruyere, hyvä mieto ja tasainen punkku, suolakeksejä, rypäleitä... Täytynee mennä kaupan kautta töistä kotiin.

Thimns muokkasi viestiä 15:58 20.06.2007


Taikka sitten salaattiin mozzarellaa, kirsikkatomaatteja, kevätsipulia, paprikaa, rucolaa, vähän oliiviöljyä ja mustapippuria

Thimns muokkasi viestiä 15:59 20.06.2007


Juu ja... Nälkäkin tässä tulee... Vaalean leivän päälle pikkasen ketsuppia/tomaattipyrettä, viipale tomaattia, iso köntsä mozzarellaa ja uuniin... sit ku juuzto on sulanu, ni pois uunista ja pari lehtee rucolaa ja vähän mustapippuria niskaan. Tomaatista kyllä tulee ihan perkeleen kuumaa uunissa, eli siinä kerkee jäähtymistä odotellessa vetäseen yhen kaljan ja tupakan tai kaksi.

^ Vastaa Lainaa


Taakka

#44 kirjoitettu 20.06.2007 16:02

Sulatejuustoja syön valitettavan haroin, tämä tosin johtuu ihan siitä, ettei kotona ole niitä kovin usein. Musta-, sini- ja punaleimaset vältän suosiolla, muut menevät melkeinpä missä vain. Valion Kippari on parasta pelkästään, tai leivän päällä, myös mm. makaroonilaatikon mausteena tuotoa on tullut onnistuneesti käytettyä. On se vaan niin hyvää.

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4926 viestiä

#45 kirjoitettu 20.06.2007 16:11

Niin juu tais olla enemmänkin sulatejuustoista kyse... Kerma Morjeksen ruohosipulituorejuustoa ranskanleivän päälle. Taikka sitten sitä klassista valkosipulisamanlaista. Aamupalaviipaleet on sitten taas ihan kamalia mun mielestä. Niinkun myöskin lähes kaikki savusulatejuustot. Ne pienet pizzaslaissin malliset mitä ala-asteella sai koulussa leivän päälle jos ei halunnut voita tais olla aika hyviä jos en ihan väärin muista. Oisko ne ollu jotain Pan-merkkisiä tai jotain; jotenkin sellanen muistikuva olis että niissä ois ollu etiketissä sellanen vihree äijä soittelees pan-huiluu... Sellasta maustamatonta perussettiä olivat.

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#46 kirjoitettu 20.06.2007 17:20

Kutujuusto on muuten kanssa helkutin hyvää. Menee äkkiä pilalle joten se pitänee syödä nopsaan.
Se on kyllä melko kallista myös.

^ Vastaa Lainaa

< Edellinen 1 2

Vastaa Aloita uusi keskustelu