Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

< Edellinen 1 2

Kirjoittaja entäs oliivi?


Koka

#41 kirjoitettu 25.12.2005 01:18

Kyllähän ne siellä seassa menee. Ei niitä yksinään syö, mutta sopivalla annostelulla aivan syötäviä esim. pataruo'issa ja pizzassa.

^ Vastaa Lainaa


Jomma

#42 kirjoitettu 27.12.2005 08:51

Kaikki mustat, vihreät & maustetut kaikki putoo...

Jomma muokkasi viestiä 08:52 27.12.2005

^ Vastaa Lainaa


tinu
2833 viestiä

#43 kirjoitettu 12.02.2006 20:59

Ei milloinkaan missään. Kyllähän tuommoista kuitenkin pakon edessä mussuttaisi.

^ Vastaa Lainaa


jakeriver
1572 viestiä

#44 kirjoitettu 13.02.2006 19:58

Oliivi maistuu. Musta, vihreä. Salaatti tahi pitsa. Loisteliasta.

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#45 kirjoitettu 13.02.2006 20:12

Olen aina inhonnut oliiveja. Äitini laittoi niitä tekemäänsä pizzaan ja lapsena inhosin niitä ja jätin lautasen reunalle.
Nyt sitten eräs päivä näin oliivipurkin poistomyynnissä (päiväys pari päivää vanha..) niin ajattelin, että kokeilempa uudestaan jos vaikka maku olisi muuttunut. Laitoin oliivia improvisoimaani pastaruokaan, missä oli naudan paistilihaa, tomaattisosetta, juustoa ja pastaa + valkosipulia ja mustapippuria. Oliivi oli aika "mitäänsanomaton" täyte, eli meni alas siinä ruoan seassa, mutta hyvää se olisi ollut ilman oliiviakin. Ne oli siis kivettömiä mustia oliiveja.

^ Vastaa Lainaa


Pastori
Henkinen tuki
7422 viestiä
Luottokäyttäjä

#46 kirjoitettu 14.02.2006 17:19

Nummelassa on kebab-ravintola, jonka nimi on Oliivi. Mutta Ismet on parempi. Nih.

^ Vastaa Lainaa


Epoche
5248 viestiä

#47 kirjoitettu 04.03.2010 16:19

Oih, uudelleen löydetty rakkauteni oliiveihin pakottaa harrastamaan threadinekkistä. Viimeaikoina on mennyt oliivi serkuksineen kurkusta alas, lisäilen niitä kaikkeen. Vihreät on nyt in mut mustiinkaan en sylje. Pitää tästä lähteä ostamaan lisää noita herkullisuuksia, jotka ovat aina niin ihania oluen kyytipoikana..

^ Vastaa Lainaa


Myotess
5276 viestiä

#48 kirjoitettu 04.03.2010 16:30

Jomma kirjoitti:
Kaikki mustat, vihreät & maustetut kaikki putoo...


Samma här. Lapsena en tykännyt vihreistä, mutta makuni on aikuistunut näihin päiviin mennessä.

^ Vastaa Lainaa


BVR
20338 viestiä

#49 kirjoitettu 04.03.2010 17:08

Pirioliivit on parasta, tokana tulee sitten vihreät paprikatäytteiset oliivit.

^ Vastaa Lainaa


AnzintrancE
342 viestiä

#50 kirjoitettu 04.03.2010 17:32

oliivit on kyl hemmetin maukkaita

^ Vastaa Lainaa


-iiru-
6162 viestiä

#51 kirjoitettu 04.03.2010 18:32

parhautta!

^ Vastaa Lainaa


Epoche
5248 viestiä

#52 kirjoitettu 04.03.2010 19:47

Markus.L kirjoitti:
Hyi saatana!


Just tommone hemmoteltu kakara jonka äiti laittaa sokeria suolaanki ettei o liian suolasta..

^ Vastaa Lainaa


Epoche
5248 viestiä

#53 kirjoitettu 04.03.2010 20:22

Markus.L kirjoitti:
Epoche kirjoitti:
Markus.L kirjoitti:
Hyi saatana!


Just tommone hemmoteltu kakara jonka äiti laittaa sokeria suolaanki ettei o liian suolasta..


No ei nyt ihan!


Mut melkein, myönnä toki jo..

^ Vastaa Lainaa


Lenno
334 viestiä

#54 kirjoitettu 04.03.2010 20:33 Muok:04.03.2010 20:33

Markus.L kirjoitti:
Epoche kirjoitti:
Markus.L kirjoitti:
Epoche kirjoitti:
Markus.L kirjoitti:
Hyi saatana!


Just tommone hemmoteltu kakara jonka äiti laittaa sokeria suolaanki ettei o liian suolasta..


No ei nyt ihan!


Mut melkein, myönnä toki jo..


Ai sillä perusteella pidetään hemmoteltuna ku ei pidä jostain ruuasta?


jaa että on oikein varaa valita

Lenno muokkasi viestiä 20:33 04.03.2010

karjala takasin ja äkkiä

^ Vastaa Lainaa


Epoche
5248 viestiä

#55 kirjoitettu 04.03.2010 20:48

Markus.L kirjoitti:
Epoche kirjoitti:
Markus.L kirjoitti:
Epoche kirjoitti:
Markus.L kirjoitti:
Hyi saatana!


Just tommone hemmoteltu kakara jonka äiti laittaa sokeria suolaanki ettei o liian suolasta..


No ei nyt ihan!


Mut melkein, myönnä toki jo..


Ai sillä perusteella pidetään hemmoteltuna ku ei pidä jostain ruuasta?


Oliivit ei o ruokaa, ne on käsite! Ja vielä hyvänmakuinen moinen..

^ Vastaa Lainaa


har
7706 viestiä

#56 kirjoitettu 04.03.2010 20:55 Muok:05.03.2010 01:48

Lenno kirjoitti:
]

karjala takasin ja äkkiä



Juu. Karjalan A ja kreikkalaiset mustat oliivit (Calamata) kiven kanssa. Juma!
Taidankin siirtyä pöytään!!

Erilaisin täyttein vihreätkin uppoo. Sardiini- ja sitruunatäytteiset ovat parasta, valkosipulitäytteellä menee myös. Piripiri ja paprika on jotenkin liian tylyä.

Ihme kun luin tuota threadin alkupäätä niin 90% oli oliivivastaisia. Parissa vuodessa ovat mikseriläiset aikuistuneet huomattavasti!

har muokkasi viestiä 01:44 05.03.2010

Ei pitänyt sanoa sardiini vaan anjovis! Miten minä niin itteni höperehdin.

^ Vastaa Lainaa


Myotess
5276 viestiä

#57 kirjoitettu 04.03.2010 20:55 Muok:04.03.2010 20:56

Lenno kirjoitti:
karjala takasin ja äkkiä


vaikka pulloissa!

^ Vastaa Lainaa


Lenno
334 viestiä

#58 kirjoitettu 04.03.2010 21:19

Myotess kirjoitti:
Lenno kirjoitti:
karjala takasin ja äkkiä


vaikka pulloissa!


vaikka niissäkin!

^ Vastaa Lainaa


Vessajono
7993 viestiä

#59 kirjoitettu 04.03.2010 21:22

Paprikatäytteinen vihreä oliivi. Eritoten sellaisenaan leivän päällä silkkaa parhautta. Jostain syystä esim. pizzan kanssa en niinkään perusta.

^ Vastaa Lainaa


har
7706 viestiä

#60 kirjoitettu 04.03.2010 21:25

Vessajono kirjoitti:
Paprikatäytteinen vihreä oliivi. Eritoten sellaisenaan leivän päällä silkkaa parhautta. Jostain syystä esim. pizzan kanssa en niinkään perusta.



Pitsaan pitää laittaa mustia renkaita. Mutta ne on kyllä niin mauttomia, suolavedenmakuisia, että ne voi hyvin jättää poiskin.

^ Vastaa Lainaa


veezay
bassofriikki
7652 viestiä
Luottokäyttäjä

#61 kirjoitettu 05.03.2010 02:27

jalapeno- tai piripiri-täytteiset oliivit ovat fetasalaatissa (ja muussakin ruuassa) todella paikallaan. perusoliivitkin kelpaavat hienosti, mutta tulisuus on aina mielenkiintonen plussa. aiemmin mainittu pesto toimii myös ja pidän eritoten sen tomaattisemmasta kaverista, jota lisään Aina nuudeleihini.

^ Vastaa Lainaa


Goatsemencommando
18200 viestiä

#62 kirjoitettu 05.03.2010 14:25

Jos oliiveja ateriastani löydän, niin ronkin ne pois ja torun aterian valmistajaa.

^ Vastaa Lainaa


har
7706 viestiä

#63 kirjoitettu 05.03.2010 14:51

Tämä ei kyllä tarvitse muuta kuin ison lasin viileää retsinaa kaveriksi. Ja taas jaksaa painaa!

^ Vastaa Lainaa


Jaycob
1040 viestiä

#64 kirjoitettu 05.03.2010 16:58

veezay kirjoitti:
jalapeno- tai piripiri-täytteiset oliivit ovat fetasalaatissa (ja muussakin ruuassa) todella paikallaan. perusoliivitkin kelpaavat hienosti, mutta tulisuus on aina mielenkiintonen plussa. aiemmin mainittu pesto toimii myös ja pidän eritoten sen tomaattisemmasta kaverista, jota lisään Aina nuudeleihini.


hihe söin just eilen punasta pestoo

^ Vastaa Lainaa


lavascale
648 viestiä

#65 kirjoitettu 16.03.2010 15:36

tinu kirjoitti:
Ei milloinkaan missään. Kyllähän tuommoista kuitenkin pakon edessä mussuttaisi.

Sama. en kyl mielellään oliivije syö missään muodos..

^ Vastaa Lainaa


Chadonna
Lesbian Pain
5655 viestiä

#66 kirjoitettu 16.03.2010 17:51

Vihasin oliivei kunnes tarjoilija toi niitä oluen ystäväksi ranskan etelärannikolla. Maistoin sitte ja pirulauta maistu hyvältä. Sen jälkee on suomalaiset tölkkijututki maistunu ihan ok:lt. Varsinkin piripiri-täytteel.

Mut ei ne vedä vertoja siihe makuelämyksee.

^ Vastaa Lainaa


Chadonna
Lesbian Pain
5655 viestiä

#67 kirjoitettu 16.03.2010 17:53

eR3o kirjoitti:
Tarkottaaks se sitä et aklaa tuleen vanhaksi ku oliivit alkaa maistumaan ja punkkukin jo menee ja muutenkin juo mielummin vinkkua ku bisseä?


Miula se ainaki tarkottaa. Tein joskus listan siit et mitä pitää alkaa tykkää enneku on aikuine. Siit listast on viel hillosipulit ja anjovis jälel. Tosin en ikin suostu tykkäämää niist.

Kaikki loput on hyvii jo.

^ Vastaa Lainaa


Stocco
13143 viestiä

#68 kirjoitettu 16.03.2010 21:03

veezay kirjoitti:
jalapeno- tai piripiri-täytteiset oliivit ovat fetasalaatissa (ja muussakin ruuassa) todella paikallaan. perusoliivitkin kelpaavat hienosti, mutta tulisuus on aina mielenkiintonen plussa. aiemmin mainittu pesto toimii myös ja pidän eritoten sen tomaattisemmasta kaverista, jota lisään Aina nuudeleihini.


Aina ku veezay puhuu ruuasta, mua alkaa kiinnostaa. Hitto. Oon aika paljon oliiveja vastaan viel. Vanha mieki alan olee. Punkkue ei vitus. Mieluummin oliiveja.

^ Vastaa Lainaa


Sombercoil
3371 viestiä

#69 kirjoitettu 18.03.2010 10:44

En tykkää. Mut en vihaakaan. Mut on kyl niit harvoja ruoka-aineksia, joita koitan välttää.

^ Vastaa Lainaa

< Edellinen 1 2

Vastaa Aloita uusi keskustelu