Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Save YNK Rock

Yhtenäiskoulu on Helsingin Käpylässä sijaitseva 450 oppilaan koulu. Samassa rakennuksessa työskentelevät niin alakoulunsa aloittaneet ekaluokkalaiset kuin abitkin, ja Yhtenäiskoulu onkin Helsingin ainoa kunnallinen 12-vuotinen koulu, jolla on takanaan yli 50 vuoden perinteet. Koululle leimallisia piirteitä ovat pienuus, perhemäisyys, avoimuus ja suvaitsevaisuus.


Helsingissä käydään parhaillaan kouluverkkokeskustelua, ja mahdollista on, että Yhtenäiskoulu on opetusviraston lakkautettaviksi ehdotettujen koulujen listalla. Koulussa vastustetaan yksimielisesti hyvinvoivan ja toimivan koulun lakkauttamista. Vanhempien perustama Pro Yhtenäiskoulu toimii aktiivisesti lähikoulun säilyttämisen puolesta järjestämällä keskustelutilaisuuksia. Myös oppilaat ovat ryhtyneet puolustamaan kouluaan.

Lukion toisluokkalaisten yhteiskuntatiedon tunnilla syntyi ajatus rock-konsertin järjestämisestä. Ajatus jalostui osaksi yhteiskuntatiedon kurssia, jolla tarkastellaan kansalaisvaikuttamisen keinoja. Koulun pelastamiseksi ja myönteisen julkisuuden saamiseksi järjestettävä SaveYnk -konsertti pidetään torstaina 19.4.2007 alkaen klo 19 nuorisoasiankeskuksen Gloria-salissa. Esiintyjinä konsertissa ovat Ismo Alanko, The Deep Vein, Lady Escape, Laava, Karkkipäivä ja Pompeii Al, joista osa on Yhtenäiskoulun nykyisiä tai entisiä oppilaita ja huoltajia. Tilaisuuden juontaa Tapio Liinoja. Lippujen hinta on 5 euroa. Kutsu konserttiin on lähetetty helsinkiläisille valtuutetuille ja opetuslautakunnalle.

Lisätietoja konsertista ja Yhtenäiskoulusta sivulta www.ynk.edu.hel.fi

Kirjoittanut

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.