Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Levy-yhtiö Dreams Untouched aloittaa, ensimmäinen kiinnitys Insert Remedy

Uusi kotimainen levy-yhtiö Dreams Untouched Music aloittaa toimintansa. Yhtiö keskittää toimintansa underground-musiikin esille tuomiseen ja marginaalibändien toiminnan tukemiseen.

DUM:n suurin valtti on sen perinteisestä poikkeava toimintatapa. DUM on ennemminkin useista ug-skenen vaikuttajista koostuva keskittymä, joka tarjoaa bändeille tietotaitoaan, suhteitaan ja neuvottelukykyään. Muusikkokeskeisyys on Dreams Untouchedin perusarvo. Tämä tarkoittaa, että artisti saa pitää materiaaliinsa kaikki oikeudet, eikä yhtiö puutu mitenkään musiikin sisältöön. DUMin tärkein tehtävä on auttaa artistia käytännön asioissa, kuten jakelusopimusten solmimisessa, promootiokanpanjan suunnittelussa ja toteuttamisessa, markkinoinnin hallinnoimisessa sekä tarvittaessa myös tarjota tuotantoapua. Dreams Untouchedin yhteistyökumppaneita ovat mm. FS-Booking –ohjelmatoimisto sekä Noise.fi –verkkojulkaisu.

Levy-yhtiön ensimmäinen kiinnitys on helsinkiläinen metallibändi Insert Remedy, jonka biisit ovat löytäneet ystäviä myös Mikseri.net:stä. Yhtyeen pitelemätön energia ja musiikillinen omaperäisyys edustavat juuri sellaista asennetta, jota Dreams Untouched haluaa tukea. Insert Remedyn debyyttialbumi A State of Constant Change julkaistaan 7.3.2007. Levy on erittäin kunnianhimoinen ja eeppinen kokonaisuus, jota on mahdotonta lokeroida mihinkään yksittäiseen genreen.

”Halusimme jatkaa edellisen ep:n teemalinjaa, eli uudellakin julkaisulla yksittäisistä biiseistä muodostuu yksi suurempi kokonaisuus” kertoo bändin kitaristi Saku. ”Kappaleita onkin hiottu jumalattoman pitkään ja hartaasti. Aika massiivinen eeposhan tuosta näyttää kehkeytyvän.”

A State of Constant Change –tracklist:

(intro) From unity / through the confusion / of bitter suffering / towards letting go / of all struggling / and finding balance / in harmony / between opposites / united. (outro)

Levyn ennakkomyynti aloitetaan tiistaina 9.1 osoitteessa www.insertremedy.com. Pelkän levyn lisäksi tilattavissa on Born from Oblivion –paketti, joka sisältää kattavan kokoelman musiikkia ja oheismateriaalia. Ennakkomyynti aloitetaan lähiaikoina myös Levykauppa X:ssä. Levyn varsinainen jakelija on Firebox.

Yhtyeen street team taas löytyy osoitteesta www.urbanited.com. Street teamiin tai bändin postituslistalle liittyvät saavat kosolti tuntuvia bonuksia, kuten biisejä, joihin vain kirjautuneet pääsevät käsiksi.

DUM:n kotisivut avataan lähitulevaisuudessa. Ennen niiden ilmestymistä yhtiölle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen dumusiikki@gmail.com.

Kirjoittanut Salminen

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.