Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

White Flamelle levytyssopimus

White Flame on saanut kahden vuoden ja kahden albumin levytyssopimuksen.

Sopimus sisältää myös albumin julkaisemisen ulkomailla. Pitkäsoitot tuottaa indie-yhtiö North & South, joka aikaisemmin muistetaan mm. kultaa myyneestä eturivin laulajiemme tähdittämästä Takorautaa-albumista sekä Renegades-legenda Kim Brownin tribuuttilevystä. North & Southin tuotannon jakelee ja markkinoi Edel Records Finland. White Flame on yhtiön tämänhetkinen ykkösprojekti.

- Emme olisi edes halunneet hukkua monikansallisten suuryhtiöiden syövereihin. Nyt kaikki tuntevat toisensa ja koko levytysprojektissa säilyy persoonallinen ote, Vince toteaa tyytyväisenä.

Demoäänitys RockHard-kappaleesta kantautui tuhansien nettilataajien lisäksi levy-yhtiön korviin ja jo muutamassa viikossa sopimus oli solmittu. Tällä hetkellä yhtye on jo ehtinyt Deerhouse-studioon tekemään tulevan albumin kappaleita, ensimmäinen singlejulkaisu tulee ulos vielä tämän vuoden puolella.

Rivejä on vahvistettu saman tien promoottorilla, White Flamen mediasuhteita hoitaa nyt Myypromotionin Myy Honkanen 040-574 3577, e-mail myy.honkanen@surfeu.fi. Parhaillaan tutkitaan vaihtoehtoja myös keikkamyyntiorganisaation kehittämiseksi.

Kirjoittanut bze

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.