Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Foureyes / Effekt split-ep julkaistu

Hiphop-piireissä tunnettu pienlevy-yhtiö Fjuu Recordings on julkaissut Mikserissä vaikuttavien Foureyesin ja Effektin kappaleista kootun vinyyli-ep:n.

Kyseistä 12 tuuman vinyylikiekkoa myydään helsinkiläisessä Funkiest-levykaupassa.

Fjuu Recordingsin kotisivut:
http://www.kiss.to/fjuu

Effekt on Klaukkalalainen mc. Hän on aikaisemmin julkaissut kolme omakustannetta, joita on myyty Suomen ug hiphop-piireissä satoja kappaleita. Hänen musiikkinsa aiheuttaa toisille reaktion "ai tää on tätä hiphoppia" ja toisille "eihän tää ees oo hiphoppia", eli jossain siinä välimaastossa liikutaan. Effektin aikaisemmat omakustanteet ovat saaneet hyvän vastaanoton myös esimerkiksi Noise.fissä ja Desibeli.netissä, ja Noisessa hänet on valittu kerran myös kuukauden artistiksi. Tällä vinyylillä Effektille on tuottanut taustoja herrat Overme, Taikuri ja mikseristäkin tuttu Korosta (Capturedi). Nämä kaikki kolme kappaletta tulevat löytymään myös tulevalta "Effekt - Pakkanen" albumilta. Mies kuuluu myös Freaky Beats Productions -nimiseen kaveriporukkaan, joiden kotisivuja voi käydä tutkailemassa osoitteessa www.freakybeats.net.

Foureyes muodostuu kahdesta mc/tuottajasta, Nevereadystä ja Dumbista, joista edellämainittu tulee Vaasasta ja ja jälkimmäinen Porista. Yhdessä he ovat julkaisseet kasetteja, ja erikseen pojilta on tullut soolotuotantona lukuisia äänitteitä. Huhutaan myös, että kovaa kesäräppi mainetta saanut Rillipäät liittyisi jotenkin näihin kahteen mieheen. Neveready on tuottanut aikaisemmin useita suomalaisia mc:itä ja molemmat tyypit ovat olleet vierailemassa lukuisien suomalaisten hiphop-artistien levyillä. Nevereadyn musiikki muodostuu mielenkiintoisista äänimaailmoista ja tiukoista rytmeistä. Mies kuuluu tyylittelymc:iden vahvaan eliittiin ja hänen sanoituksensa ovat herättäneet voimakkaita tunteita kuulijoissa. Dumb on niittänyt mainetta vahvoilla ja tunnelmallisilla äänimaailmoilla, sekä erittäin lahjakkaana suomen- sekä englanninkielisenä mc:nä. Dumbin lyriikka on usein erittäin lyyristä ja symbolista, sekä rujolla tavalla koskettavaa.

Kirjoittanut Salminen

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.