Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Verennin Awake hyvässä nosteessa

Debyytti-EP:n nimibiisi noussut soittolistoille Englannissa ja Saksassa, Destination Changed -video kansainväliseen levitykseen.

Modernia kitararockia soittavan oululais-tamperelaisen Verennin kesäkuussa julkaistu debyytti-EP Awake on kerännyt mukavasti huomiota etenkin ulkomailla. Brittiläinen radioasema Total Rock sekä saksalaiset Burn FM ja Net Radio One ovat poimineet Awaken A-soittolistoilleen. Lisäksi EP on kerännyt positiivisia arvioita ja kommentteja sekä suomalaisilla että keskieurooppalaisilla internetin musiikkifoorumeilla.

Perinteisten jakelukanavien lisäksi Awakea viedään maailmalle kovaa vauhtia extremeurheiluskenen kautta. Verennin adrenaliinipitoinen musiikki tahdittaa nimittäin suomalaisten vapaalaskijoiden /sukeltajien kuvaamaa Destination Changed -videota, joka on valittu 20 finalistin joukkoon maailman suurimmassa hiihtoelokuvakilpailussa, Vast Awardsissa. Finaalipaikka takaa videolle sekä samalla Verennille paikan syksyllä julkaistavalla Vast Awards -DVD:llä, jota jaellaan kansainvälisesti 300000 kpl painos maailman yhdeksän suurimman new school -hiihtolehden toimesta.

Jo ennen kilpailumenestyksen ratkeamista tämä omaperäinen extremevideo, jolla mm. hiihdellään Saharassa ja vedetään reilejä Punaisen Meren pohjassa, kiinnitti huomiota alan harrastajien piireissä: videota on ladattu maailmanlaajuisesti jo n. 25000 koneelle. Video on ladattavissa kokonaisuudessaan osoitteesta www.superstarcollective.com/destination.

Näkymät ensi vuodelle kaavaillun Verenn-debyyttialbumin suhteen ovat siis odotuksia herättävät. Ensimmäinen single tulevalta albumilta on luvassa alkuvuodesta 2006. Lisätietoja ja historiaa Verennistä löytyy yhtyeen kotisivuilta www.verenn.com ja mikseri.netistä www.mikseri.net/verenn.
Awake on myynnissä hyvin varustelluissa levykaupoissa, ja levyä voi myös tilata Matara Musicin nettisivujen kautta (www.mataramusic.com).

Kirjoittanut

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.