Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Greatest Bits 2 finaaliäänestys alkaa

Marraskuussa 2004 alkanut Greatest Bits 2-skaba on loppusuoralla ja tänään 7.2. alkaa finalistien yleisöäänestys. Kaksintaisteluiden voittajista sekä raatilaisten valitsemista suosikeista muodostuva 24 kappaleen lista ääninäytteineen sekä äänestysohjeet löytyvät osoitteesta www.greatestbits.net. Mikseri.netin rekisteröityneet käyttäjät voivat antaa äänensä suoraan GB-sivuilla, muut voivat osallistua äänestykseen tekstiviestillä. Äänestys päättyy 6.3. 2005.

Finaalin yleisöäänestyksen voittaja saa palkinnoksi CD-Linjan 500 kpl:een promosingle-painatuksen, kolme studiopäivää Suomen suurimmalla ja maineikkaimmalla studiolla, Finnvoxilla (sisältäen talon henkilökuntaan kuuluvan äänittäjän), Helsingin Musiikin lahjoittaman 3300 euron arvoisen pro-musiikkilaitepaketin: Steinberg Cubase SX3, RME HDSP9632, Access Virus TI. Myös yhdeksän muuta finalistia palkitaan yhteistyökumppaneiden lahjoittamilla palkinnoilla. Äänestäjien kesken arvotaan Mikseri.netin ja Universal Musicin tuotteita.

Kaksitoista finaalivoittajaa pääsee 11.5. julkaistavalle Greatest Bits 2-kokoelma-albumille. Biisilista sekä arvontojen voittajat julkistetaan 1.4. Kokoelma on jatkoa lokakuussa 2004 julkaistulle Greatest Bits, Vol 1. -albumille.

Lisätiedot:
Liina Rislakki, Universal Music Oy,
email: liina.rislakki@umusic.com, tel: 09-615 46 730

www.greatestbits.net
www.mikseri.net
www.universalmusic.fi


Yhteistyökumppanit:


CD-Linja Oy

CD-Linja, Digital Communication Media Oy on innovatiivinen, täyden palvelun levytehdas, joka tarjoaa kattavia ratkaisuja digitaalisen tiedon monistamiseen ja jakeluun. Yritys valmistaa CD- ja DVD-levyjä ja tarjoaa alan parasta palvelua ja osaamista. CD-Linja on osa kansainvälistä Digital Communication Media-konsernia ja selkeä markkinajohtajana Suomessa. Yhtiön palveluksessa on 30 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 6 milj. euroa. Konsernin uusin palvelu DIODE (Digital Information On Demand) mahdollistaa tiedostojen laillisen kaupankäynnin internetissä ja kännyköissä. Kaikki tuotteet yritys tekee ihmisille iloksi ja hyödyksi - kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.
www.cdlinja.fi


Helsingin Musiikki Oy

Helsingin Musiikki on Suomen johtava pianojen, kosketinsoittimien ja studiolaitteiden erikoisliike. Helsingissä Albertinkadulla sijaitseva myymälä on avoinna ma-pe kello 10-18 ja la 10-14.
www.helsinginmusiikki.fi


Finnvox Oy

Nimemme on ollut käsite suomalaisessa musiikkielämässä jo lähes 40 vuotta. Alkuvaiheen yhden studion ja neljän äänitysraidan ajoista Finnvox on kasvanut tämän päivän musiikin kattavaksi tuotantokeskukseksi. Oli tyylilaji mikä hyvänsä, me voimme tarjota asiantuntemusta ja välineitä esityksen äänitykseen, miksaukseen ja masterointiin parhaalla mahdollisella tavalla. Työntekijämme ovat alansa arvostetuimpia ammattilaisia, laitteistomme on tunnetusti ensiluokkaista, ja hinnoittelumme on kilpailukykyistä. Vaikka Finnvox onkin aina kulkenut äänitekniikan kehityksen kärjessä, me teemme kaikkemme jotta tekniikka palvelisi ihmistä eikä päinvastoin. Lähtökohtana täytyy aina olla se yksilö joka musiikkia tekee. Me pyrimme luomaan edellytykset onnistuneelle lopputulokselle: rennon, mukavan tunnelman ja teamwork-hengen.
www.finnvox.fi

Kirjoittanut Laihanen

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.