Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Suomalaista trancea maailmalle

Mikseri.netistä monellekkin tuttu Jani Kervinen ja Mika Savela ovat saaneet sopimuksia suomalaisen EMT Designin kautta.

Ensimmäinen poikien yhteinen julkaisu tulee Monster Tunesilta (UK) helmi-maaliskuun vaihteessa '05. Biisin nimi on "Dyyni - City of Moving Waters" ja vinyylillä mukana on Robert Gitelman Remix. Dyyni projektin alla pojat myös tekivät remixin legendaarisesta "Airwave - Save Me" raidasta, joka on nyt promoina liikkeellä (caned by Armin van Buuren)! Vinyyliä voi etsiä http://www.chemicalrecords.co.uk sivustolta.

Toinen julkaisu on myös poikien yhteinen biisi, mutta se kantaa vielä nimeä "unknown - unknown".
Biisi julkaistaan maalis-huhtikuun vaihteessa '05 Anjunabeatsilta (UK) (Super8, ALT + F4, Aalto, P.O.S.). Nimeä pojat eivät vielä anna julki, mutta "Dyyni" -nimellä se ei kuuleman mukaan tule. Biisi on nyt soinut viisi kertaa Trance Around The World -ohjelmassa ja on voittanut Webvote
-tittelin! Trance Around The World ohjelmaa vetää Ministry Of Soundilla Above & Beyond. Biisiä on myös soitellut Niklas Harding, Super8, Goldenscan, Above & Beyond jne jne. Biisi on laitettu Anjunalle Janin oman labelin (Platinum Signature) kautta.

Jani Kervinen julkaisee myös soolo tuotantojaan, joista ensimmäisenä Monster Tunes (UK) julkaisee "Factor 7 - Solace" -sinkun. Biisi kantoi ennen nimeä "Mystery Islands - Solace" , mutta on saanut uuden nimen ajan kanssa. Biisin on auttanut maailmalle EMT Design. Sinkun kääntö-puolella mahtailee Ronski Speed Mix! "Factor 7 - Solace" tulee ilmestymään tämän kuun lopussa ja se on saatavilla
http://www.chemicalrecords.co.uk sivustolta.

Platinum Signature tulee myös julkaisemaan lisää suomalaisia trance-biisejä. Näistä samalla lisää kun pojat ilmoittavat Anjunabeats julkaisun yksityiskohtia.

Lisää infoa putkahtelee http://www.dyyni.info ja
http://www.mystery-islands.com (factor 7) sivustoille.

Kirjoittanut Laihanen

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.