Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mikseri.net Greatest Bits -kilpailu

Suomen suurin vapaan musiikin jakeluun erikoistunut web-portaali Mikseri.net ja levy-yhtiö Universal Music Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on nostaa esiin Mikseri.netin kautta uusia kykyjä. Uusia artisteja ja biisejä etsitään toukokuussa alkavan, Mikseri.netissä tapahtuvan Greatest Bits -kilpailun kautta. Universal Music julkaisee samannimisen kokoelma-albumin kilpailun avulla löytyneistä biiseistä ensi syksynä.

CD-Linja


Universal Music ja Mikseri.net järjestävät yhdessä Greatest Bits -kilpailun, johon voivat osallistua kaikki artistit ja biisintekijät, joilla ei ole voimassa olevaa levytys- tms. sopimusta. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu lähettämällä kilpailukappale ja tarvittavat lisätiedot Mikseri.netin kilpailusivulle.

Kappaleita voi lähettää sivustolle läpi kesän, heinäkuun loppuun saakka. Mikseri.net ja Universal Music valitsevat lähetetyistä kappaleista 24 parasta, jotka yleisö voi laittaa paremmuusjärjestykseen äänestämällä niitä kuukauden ajan 15.8. - 15.9. 2004. Yleisön suosikki sekä Greatest Bits -kokoelmalle pääsevät kappaleet julkistetaan 1.10. ja kokoelma-albumi löytyy kauppojen hyllyistä 29.10. 2004.

"Kertakaikkiaan hieno homma. Uskon ja toivon yhteistyön tuovan uusia lahjakkuuksia Mikseriin ja sitä kautta ihmisten tietoisuuteen. Tämä on tietääkseni melko ainutlaatuinen konsepti tällä hetkellä myös koko maailmassa, on siis hyvin mielenkiintoista nähdä miten homma pyörähtää käyntiin.", sanoo Mikseri.netin perustajiin kuuluva Arto "Ape" Aaltonen. Levy-yhtiö Universal Musicin toimitusjohtaja Gugi Kokljuschkin uskoo myös Internetin voimaan:
"Tämä antaa musiikin tekijöille loistavan mahdollisuuden saada aikaansaannoksensa kuuluville. Uskon myös, että me pystymme haravoimaan esille uusia lahjakkaita musiikintekijöitä."

Mikseri.net tavoittaa kuukaudessa yli 125 000* yksittäistä ihmistä. Biisejä sivustolla on lähes 30 000 kappaletta yli 9 000 artistin tekeminä. Kappaleita kuunnellaan kuukaudessa miljoona kertaa. Palveluun rekisteröityneet käyttäjät, eli Mikserin verkkoyhteisö, kommentoi kappaleita yli 25 000 kertaa kuukaudessa. Mikseristä pinnalle ponnahtaneista artisteista tunnetuimpiin lukeutuvat mm. @junkmail, Uniklubi, Chorale, Steen Christenssen ja Stella.

Universal Music Oy on maailman suurimman levy-yhtiön Suomen tytäryhtiö, jonka kotimaisiin artisteihin kuuluvat mm. Jonna Tervomaa, Don Johnson Big Band, Kwan, Anna Eriksson, Tiktak ja Uniklubi.

Yleisöäänestyksen voittajalle on luvassa palkinnoksi mm. CD-Linja Oy:n 500 kpl:een promo-cd-paketti, viikko studioaikaa Rockstar Studiossa, Deluxe Musicin 600 euron lahjakortti, TDK:n polttava DVD-asema ja TDK:n Label Printer.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 6000 euron edestä tuotepalkintoja, jaossa on mm. TDK:n polttava DVD-asema, TDK:n Label Printereitä, TKD:n Sound Bagejä, "Mikseri.net - Greatest Bits, vol.1" -kokoelmia ja Mikseri.net-pipoja.

Kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä, julkaistavan kokoelmasarjan ensimmäinen osa: "Mikseri.net - Greatest Bits, vol. 1" julkaistaan 29.10. 2004. Kakkososa julkaistaan toukokuussa 2005.

'Greatest Bits' -kilpailun viralliset yhteistyökumppanit ovat D&L Marketing Oy, CD-Linja Oy, Rockstar Productions Oy ja Deluxe Music.

D&L Marketing Oy on maahantuonti- ja tukkumyyntiyritys, joka tuo maahan kodintekniikkaa sekä terveysalan tuotteita. Edustuksessa ovat seuraavat tuotemerkit: TDK, Thomson, Kenwood, Vidal Sassoon, Melitta ja Mediwave.

CD-Linja, Digital Communication Media Oy on innovatiivinen, täyden palvelun levytehdas, joka tarjoaa kattavia ratkaisuja digitaalisen tiedon monistamiseen ja jakeluun. Yritys valmistaa CD- ja DVD-levyjä ja tarjoaa alan parasta palvelua ja osaamista. CD-Linja on osa kansainvälistä Digital Communication Media-konsernia ja selkeä markkinajohtajana Suomessa. Yhtiön palveluksessa on 30 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 6 milj. euroa.
Konsernin uusin palvelu DIODE (Digital Information On Demand) mahdollistaa tiedostojen laillisen kaupankäynnin internetissä ja kännyköissä. Kaikki tuotteet yritys tekee ihmisille iloksi ja hyödyksi - kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

Rockstar Productions Oy on vuonna 1998 perustettu äänitystudio /
äänituotantoyhtiö, joka sijaitsee Hyvinkäällä. Rockstar tekee
kappale/albumituotantoja, demo/omakustanne-äänityksiä, äänituotantoja radio-
ja tv-mainoksiin sekä äänen jälkikäsittelyä.

DLX Deluxe Music on osa Scandinavian suurinta soitinalan yritystä. DLX
aloitti toimintansa Helsingissä vuonna 1998 ja liikkeen asiakkaisiin
kuuluvat niin harrastajat, opettajat, erilaiset yhteisöt kuin
huippuartistit/-studiot. DLX:n toiminnan perustana ovat asiantunteva palvelu
ja asiakkaille annettava tuotetuki. DLX Deluxe Music sijaitsee Malmilla osoitteessa: Kirkonkyläntie 15, 00700 HELSINKI.

*) TNS Gallupin Red Sheriff -mittaus

Linkkejä:
» Osallistuneet kappaleet
» Kilpailun säännöt
» Ohjeita (mm. kappaleen lähettämiseen)

Kirjoittanut Ape

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.