Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Scape jälleen vinyylillä

Mikseri.netissä musiikkiaan jakava housetuottaja Scape (Lassi Vierimaa) julkaisi joulukuun alkupuolella brittiläisten Rock Solid Productions ja Soul Love -levymerkkien yhteisjulkaisuna 'Be My Friend' -EP:n (SL004). Alkuperäinen biisihän oli Mikseri.netinkin kautta levitetty Night Drive, jota edellämainitun Rock Solid Productionsin perustaja, DJ / tuottaja Pete Doyle, tyrkytti menestyksekkäästi eteenpäin mm. Ministry of Sound -DJ:nä tunnetulle Seamus Hajille. Hajin jatkotuottamana biisi sai lisäpotkua, remiksin sekä vokaalit, jotka kynäili itse legendaarinen Ultra Nate! Vokalistina toimi D'Empress (Diane Charlemagne), jonka ääni on tuttu mm. Goldien hitistä Inner City Life.


Scapen 'Be My Friend' on pyörinyt lukuisten tiskijukkien soitossa ympäri maailmaa. Muun muassa Ministry of Soundin Nick Bridges, Brian Cheetham, Hed Kandin Mark Doyle, sekä luonnollisesti Seamus Haji ovat huolineet levyn soittolistoilleen. Lättyä on näkynyt Euroopan ohella myynnissä jopa Yhdysvalloissa asti, mutta tiettävästi Suomeen asti tämä 12-tuumainen ei ole päätynyt. Kiekon voi kuitenkin tilata tänne pohjolaankin useista kansainvälisesti toimittavista nettilevykaupoista, kuten Juno Records ja Satellite Records. Tämän hetken tietojen mukaan EP on käynyt kaupaksi noin 800 kappaleen verran koko 1000 kappaleen painoksestaan.

'Be My Friend' on löydettävissä myös Hed Kandin tulevalta Disco Heaven 01.04 -kokoelmalta, joka julkaistaan ensimmäinen maaliskuuta.

Samaisten levymerkkien yhteisjulkaisusarjan toisena EP:nä tuli viime viikolla (vko 8) ulos
Mikseri.netissäkin viime päiviin saakka ladattavissa ollut Love Means So Much To Me (RSP005).
Levyltä löytyy Scapen originaaliversio sekä Pete Doylen remiksaus, ja tämäkin kiekko on tilattavissa mm. edellämainituista nettilevykaupoista. Soittoaikaa levy on jo nyt saanut mm. Pete Tongin, ATFC:n sekä Stonebridgen toimesta.

Scapen ensimmäinen single oli keväällä 2002 julkaistu 12" Tonite (RSP001).

Levyjä voi tilata allaolevista osoitteista

http://www.juno.co.uk/
http://www.satelliterecords.com

Herra Vierimaan löydät mikseristä sivulta

http://www.mikseri.net/scape

Kirjoittanut Ape

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.