Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mikseri myös Winampissa

Mikserin biisikommentteja on jo jonkin aikaa voinut lukea ja kirjoitella suoraan Winampista pienen pluginin avulla ilman, että joudut etsimään biisin kommenttisivua erikseen.

Tuo pieni Winamp 2.x plugini on ollut jo pidempään saatavilla Mark Veran profiilisivulta ja sille onkin kertynyt sinä aikana pieni käyttäjäryhmä. Tämän pluginin avulla biisien Mikseri-kommentit näkyvät näppärästi Winampin Minibrowser-ikkunassa samalla tapaa kuin ne näkyvät artistisivun kautta. Erikoisuutena pluginissa on se, että saat nuo kommentit näkyviin myös biiseistä jotka olet ladannut Mikseristä koneellesi. Tietysti homma toimii myös streamatessa. Kommenttien lukemisen lisäksi voit myös kirjoittaa niitä, ja ne näkyvät automaattisesti biisin kommenteissa Mikserissä. Ei voisi olla helpompaa!

Voit ladata tämän Winamp 2:ssa toimivan pluginin osoitteesta http://www.bluecave.net/products/mikseridotnet/MikseriDotNet130.exe. Jos sinulla ei ole käytössäsi Winamp 2:sta, voit ladata sen sivulta http://classic.winamp.com/.

Plugini on helppo asentaa, mutta asennusvaiheessa kannattaa lukea ohjelman ohjeet, jotta vältyt turhilta ongelmilta. Jos kysyttävää tulee, kannattaa kysymykset laittaa suoraan pluginin tekijän Mark Veran (Jouni Airaksinen) Mikseri-profiiliin http://www.mikseri.net/sivut/?id=40371.

Kirjoittanut Mark Vera

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.