Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mikseri.net vuonna 2003

Mikseri.netissä tehtiin uuden vuoden kunniaksi muutamia muutoksia. Tärkeimpinä voidaan mainita ylläpidon laajeneminen seitsemään henkilöön sekä biisipolitiikan pienoiset muutokset.


Mikserin ylläpidon päiden lukumäärä on nyt seitsemän. Uusia ylläpidon jäseniä ovat Killi, beezee sekä Michka. Tärkeimpänä syynä ylläpidon laajentamiseen oli varsinaisesti Apen ja variantin armeijan alkaminen. Nyt asiakaspalvelun pitäisi pelata hienosti myös meidän ollessamme pois. Samalla Laihanen saa helpotusta biisien tarkastukseen, kun Killi alkaa auttamaan häntä kyseisessä hommassa.

Jotta asiakaspalveluun ei tulisi hirveästi kyselyjä unohtuneista salasanoista, on Mikseriin avattu myös salasanan palautus sivu. Linkki kyseiselle sivulle on nähtävissä vasemmassa laidassa silloin, kun et ole kirjautunut sisään.

Biisien hyväksymiseen tuli myös muutoksia. Mikseri.net ei ole tarkoitettu miksikään hiphop –taustalooppien kirjastoksi, vaan ideana on valmiiden biisien tarjoaminen kuluttajalle. Tästä syystä alle 2:00 pituiset ”biisit” eivät tule enää saamaan näyttöä esim. etusivulla tai uusien biisien listauksessa. Alle kahden minuutin ”biisit” eivät myöskään tule jatkossa ilmestymään listalle.

Uudet säännöt tullaan toteuttamaan myös Mikserissä jo entuudestaan oleviin biiseihin.

Tähän asti laittomista biiseistä on voinut ilmoittaa suoraan Mikserin sisäisillä tekstiviesteillä. Jatkossa ilmoitukset biiseistä olisi kuitenkin syytä tehdä sähköpostilla osoitteeseen laitonbiisi@mikseri.net, koska tällä hetkellä esim. Apelle tai variantille lähetetyt viestit saatetaan lukea vasta viikkoja myöhemmin.

Kirjoittanut Ape

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.