Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Älä tee sitä - tsemppausbiisi masentuneille/kiusatuille/syrjityille

Kuuntele uusi biisi nimeltä "Älä tee sitä" , joka kertoo masennuksesta, kiusaamisesta ja henkisestä kärsimyksestä. Biisi on aika synkkä, mutta mielestäni kuitenkin ajankohtainen milloin vain ja soveltuu kaikkien korviin. Aihe on vanha ja kulunut, mutta yritän vain saada sanottua tätä kautta, että meidän jokaisen pitäisi välillä pysähtyä miettimään mitä teemme ja sanomma, koska sanatkin voi tappaa..

Mielestäni ketään ei pitäisi syrjiä tai pilkata olemuksen, ulkonäön tai kulttuurin takia, ne on asioita joihin me itse emme voi vaikuttaa, miksi siis pilkkaamaan. Kaikki on erilaisia, mutta ihmisiä me ollaan kaikki, kaikki me ansaitaan hyvä ja tasapainoinen elämä. Mä toivon, et tää edes jollekin tuo tunteita pintaan ja toivon, että joku kuuntelee tämän ajatuksen kanssa. En omaa hyvää lauluääntä, en ole maailman paras räppäri, mutta yritän parhaani hyvän vuoksi ja eikö ajatus ole tärkein. Kiitos, jos kuuntelet ja erikoiskiitos, jos jaksat levittää sanaa eteenpäin.

http://www.mikseri.net/artists/jonimiesh/ala-tee-sita/495200/

- Joni "Jonimiesh" Karjalainen kiittää. Biisit tälle vuodelle on nyt sitten paketissa, seuraavat matskust putkahtaa ulos tammikuun kieppeillä.
Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta itse kullekin ja joulurauhaa kaikille <3

Kirjoittanut DJ_JIIKOO 18.12.2011

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.