Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Turkulainen Oddland voitti Suomi Metal Star -kisan

Turkulainen progemetalrock-kokoonpano Oddland on voittanut Suomi Metal Star -kisan. Palkintona on levytyssopimus Century Media Records -levy-yhtiön kanssa.

- On uskomattoman hienoa saada levytyssopimus Century Media Recordsilta ja päästä tekemään debyyttilevy heidän kanssaan, Oddland kommentoi. - Levy-yhtiöllä on mahtavia ja lahjakkaita bändejä tallissaan ja on kunnia päästä samaan seuraan. Olemme soittaneet yhdessä pitkään ja on hienoa huomata, että treenikämpällä vietetty aika ei ole mennyt hukkaan. Levynteossa emme aio hätiköidä. Pidämme huolen, että päästämme käsistämme jotain, joka saa meidät pysymään kartalla. Lopuksi on vielä pakko kiittää kaikkia faneja, kavereita ja perhettä, jotka ovat tukeneet meitä tähän saakka. Kiitos!

- Olin jo vakuuttunut heidän viimeisimmästä demostaan, mutta kun puhutaan progressiivisesta metallista ja rockista, on tärkeää nähdä yhtye livenä. Oddlandin tyyppinen musiikki ei ole laisinkaan helppoa soittaa, mutta kun he nousivat lavalle, tiesin heidän olevan ainutlaatuisia. Olen tyytyväinen, että meillä on nyt Tessecratin lisäksi toinen nuori bändi klassisilla progevaikutteilla soittamassa modernia metallia. Tervetuloa talliin, Oddland!, sanoo Century Median Jens Prueter.

Suomi Metal Star 2011 -kisaan osallistui yli 240 yhtyettä, joista 12 valittiin vuoden vaihteessa päättyneeseen nettiäänestykseen. Neljä parasta pääsi Kaapelitehtaalle 19.2.2011 Finnish Metal Expossa järjestettyyn finaaliin.

Oddland on perustettu vuonna 2003. Tähän mennessä yhtye on äänittänyt Connecions Critical Behind -EP:n (2007) ja demo/promon Away From the Watching Eyen (2009).

Kirjoittanut dekadem 29.04.2011

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.