Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Pieni osa Mikserin kappaleista korruptoitunut siirron yhteydessä

Mikseri.net:n suuren palvelimuuton yhteydessä pieni osa palvelun yli sadasta tuhannesta biisistä korruptoitui joko pieniltä osin tai lähes kokonaan johtuen siirrettävän datan suuren määrän, korkean palvelinkuormituksen ja epäonnekkaiden sattumien summan vuoksi. Ongelmaa pahensi se, että automaattinen järjestelmä korruptoi myös varmuuskopiot lähes kaikista vahingoittuneista kappaleista. Kappaleet jotka on pystytty palauttamaan, on palautettu. Ongelma koskee erityisesti kappaleita, jotka on ladattu muuton ollessa kuumimmillaan käynnissä tai sen jälkimainingeissa, valitettavasti kuitenkaan vanhemmatkaan biisit eivät ole säilyneet naarmuitta.

Korruptoituneiden kappaleiden omistajille on ladattu edes pieneksi hyvitykseksi Goldmember-jäsenyyttä, joka mahdollistaa mm. mp3-tiedostojen päivittämisen vanhoihin kappaleisiin rikkinäisten mp3-tiedostojen tilalle. Olemme ottaneet suoraan yhteyttä sähköpostilla sekä mikserin pikaviesteillä artisteihin, joiden kappaleihin ongelma on vaikuttanut.

Jos omissa kappaleissasi on ongelmia etkä ole saanut sähköpostia tai pikaviestiä tai kaipaat lisätietoja tai neuvoja, ole ystävällinen ja ota yhteyttä ylläpitoon. Kappaleen rikkonaisuus ilmenee siten, että kappale ei esimerkiksi soi loppuun saakka.

Olemme todella pahoillamme tapahtuneesta. Olemme muuttaneet varmuuskopiojärjestelyä sekä tehneet uusia varotoimenpiteitä, jotta vastaavanlaisilta ongelmilta säästyttäisiin tulevaisuudessa.

Ystävällisin ja nöyrin terveisin

Mikseri.net:n ylläpito

Kirjoittanut Salminen

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.