Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

MusicLovers @ NFL Draft & Hooters

GA Bulldogsien pelaajat käyttävät MusicLovers/Hard Target tuotantoja "entry"-musiikkeinaan tämänvuotisessa NFL Draft-tapahtumassa, joka televisioidaan kaikkialle yhdysvaltoihin, sekä tiettävästi muuallekin sellaisiin talouksiin, joissa on digi/kaapeli ja ESPN-kanava. Tarkempaa ajankohtaa näille "entry":ille ei olla annettu mutta asiasta mahdollisesti kiinnostuneiden kannattaa seurata ko. tapahtumaa 29. Huhtikuuta alkaen.


Lisää MusicLovers-musiikkia kuullaan myös piakkoin julkaistavalla Yhdysvaltalaisen Hooters-ravintolaketjun promootiolevyllä, johon päätyi Hard Targetin ja Lisa Gallon esittämä kappale "Na Na Na", jonka albumiversion löytää myös Hard Targetin myöhemmin julkaistavalta levy-yhtiödebyytiltä.

Ja vieläpä hiukan lisää MusicLovers-tuotantoa kuullaan Kanadalaisen Utopia Recordsin ensi viikolla julkaistavalla "Shadrock - ReMixxx"-levyllä, jolta löytyy myös yksi Mikseristäkin tutun Jenkin remix. Muutoin levy on ML:n käsialaa. Kotimaan jakelua voidaan odotella kahden-kolmen viikon sisään.

Kirjoittanut Ape

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.