Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Chorale julkaisee albumin

Energistä eurodancea soittava Chorale julkaisee debyyttialbuminsa

Vuoden kotimainen tulokas äänestyksen kakkonen! Sinkkulohkaisu ”Univiidakko” vuoden 2004 viidenneksi kovin discobiisi! Näin äänesti kansa uuden tulokkaan - Choralen - heti listojen kärkeen Discopressin vuotuisessa äänestyksessä. ”Univiidakko” nousi Suomen virallisen sinkkulistan sijalle 11 ja uudempi lohkaisu ”Sade”, ilmestyttyään loppuvuodesta ´04, suoraan sijalle 6!

Tämä nettisivustojen kautta yleisön tietoisuuteen ponnistanut toijalalais-tamperelainen dance –yhtye julkaisee ensialbuminsa ”Unimaailma” 9.2.2005. Suomen suurimman MP3-palvelun, mikseri.netin, listojen kärkipäätä viikosta toiseen komistanut Chorale johdattaa kuuntelijan omaan maailmaansa helposti tanssittavan eurodance-popin myötä ysäri-hengessä. Tämä klubien ja discojen takuuvarma tanssittaja toimii uskottavasti niin tanssilattioilla kuin myös radiossa – päivän piristäjänä!

Albumilta on julkaistu ilmaislevitykseen uudistettu versio kappaleesta Huominen. Sen voi ladata itselleen osoitteesta www.mikseri.net/chorale.

Albumin julkaisubileet järjestetään 12.2. Tampereella Partyhouse Kivassa. Ikäraja tapahtumaan on 18 ja ovet aukeavat klo 22.

Lisätietoa osoitteesta www.choralemusic.net

Kirjoittanut Laihanen

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.