Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kotimainen konemusiikki nosteessa

Mikseri.netistäkin tutun Joel Kalsin ja Ari Myllymäen yhteinen projekti Donnell & Douglas on signatiin aiemmin syksyllä Jaakko Salovaaran 16 Inch Recordsille ja nyt miesten ensimmäinen single, The Club Is Open, on jo Warp Brothersien soittolistalla.


Kangasalta kotoisin olevien Joel Kalsin ja Ari Myllymäen projekti Donnell & Douglas pääsi pari kuukautta sitten väkevien siipien suojiin, kun Suomen menestynein tuottaja Jaakko Salovaara lisensoi yhtyeen talliinsa. Nyt miesten ensimmäinen single, The Club Is Open, on päätynyt Hard Housen lähettiläiden, Warp Brothersien soittolistalle www.warpbrothers.com/chart/chart.html. Tämä saksalainen DJ-kaksikko on vieraillut mm. Ministry Of Sound ja God's Kitchen -klubeilla ja on omilla tuotannoillaan valloittanut Euroopan klubi- ja myyntilistoja.
Donnell & Douglasin materiaalin tuottaa edelleen oululainen Scandinavian A1 Music Oy ja Salovaaran 16inch records hoitaa markkinoinnin ja ulkomaille lisensoinnin.
Tähän mennessä The Club Is Open on lisensoitu Suomen lisäksi seuraaviin maihin:
Espanja & Andorra, Saksa, Itävälta, Sveitsi, Benelux, Australia, Uusi Seelanti, Taiwan, Malesia, Hong Kong, Singapore ja Thaimaa.

Kirjoittanut Ape

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.