Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Progress -the opening

La 21.12. 22-04 K-18 8 eur
@Non-Stop (Hämeenkatu/Keskustori, Tre)
DJ Parham (www.fokused.net www.djparham.com Tukholma)
Seb & Karri K (vakio-dj:t)
Phaze & Cosmo (Millennium-klubin suosikki-dj:t)


Progress on uusi kuukausittainen klubi-ilta Tampereella. Musiikillisen tarjonta tulee vaihtelemaan housen, trancen ja technon eri tyylisuuntien välillä riippuen vierailijoista. Klubin vakio-dj:nä toimivat turkulainen DJ Seb ja tamperelainen Karri K. Molemmat pojat ovat ekleettisiä levyvalinnoissaan, mutta Seb painottaa progressiiviseen houseen ja Karri tranceen. Vieraspuolella kotimaisen nimi-dj-kaartin lisäksi Progressissa vierailee ulkomaalaisia esiintyjiä parin kuukauden välein.
Avajaisiltaan saadaan tähtivieraita Ruotsista. Länsinaapurimme isoimman bileorganisaation vakio-dj ja myöskin Ruotsin tunnetuin dj, DJ Parham, saapuu näyttämään ruotsalaista osaamista. Parham on aiemmin soittanut Suomessa mm. Koneisto festivaaleilla ja maamme isoimmassa klubi-illassa Screenissä. Ruotsin ja Suomen keikkailun lisäksi hänestä povataan seuraavaa isoa pohjoismaista dj-nimeä ja lähiaikoina keikkoja on tulossa mm. USA:han ja Britteihin. Tällä hetkellä Parham myös keskittyy tuottamaan omaa materiaalia, progressivvista housea ja trancea, joita hän myös soittaa, joten julkaisuja voimme odotella lähiaikoina.
Kotimaisina vieraina maamme kansainvälisesti tunnetuimman klubin, Millenniumin trance-dj-suosikit Cosmo ja Phaze eli kaiken kaikkiaan varsin maittava line-up tarjolla! Paikkana bileille toimii ravintola Non-Stop aivan Tampereen ydinkeskustassa.
Paikka korkattiin lokakuussa Musiikki&Media-messujen yhteydessä ja sai kiitosta bilettäjiltä olemuksestaan. Intiimi koko ja keskeinen sijainti tekevät siitä toimivan kodin Progressille.

Kirjoittanut Ape

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.