Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Loma on loppu.

Noniin, loma oli ja meni, koulun kulmaan on taas päästy kiinni. Nyt kun kerran lupasin viimeksi, niin tässä lyhyt kertaus lomasta. Jos ketään sattuu kiinnostamaan ( Not! )
Eli siis, Helsingissä olin äitin luona , kun aina muoria menen lomilla katsomaan. Ja sitten, olin Jokelassa soittelemassa Deadfulin kanssa, voi luoja että raiskattiin soittimia todella paljon! Ja kuten myös profiilista huomaatte, kävimme myös studiolla äänittämässä ensimmäisen bändimme biisin. Siinä meni se 3 tuntia sunnuntaista, oli kyllä todella nastaa, kuten studiopomo Pahnilakin mainitsi. Suurkiitokset hänelle, jos satut tätä lukemaan!
Mitäs muuta... Ostelin parit levyt , Strapping Young Ladin Cityn, Opethin Ghost Reveriesin ja Sotajumalan Teloituksen. Kaikki aivan vitun tiukak, mutta no.. Teloitus oli hienoinen pettymys, ei tuo döödis nappaa kovin hyvin.
Myös kävin Deathrimentalin basistia tuuraamassa harkoissa, saakeli että on helvetin hienoo musaa soittaa! Ja tapasimpa heidän laulajansakkin ensimmäistä kertaa, aivan nero keksintö, täydet pisteet hänelle. Ja myös reenittiin tuossa tämän kuun viimeisen viikonlopun keikkaa varten, minkä ajankohta siirrettiinkin äkisti huhtikuun puolelle sattuneista perseistä johtuen. Olin siis muutaman herran kanssa paukuttelemassa, 3 biisiä treenittiin suht keikka kuntoon, innolla odotan!
Mutta, eipä tässä kait muuta, hemmetin nasta loma oli, mut pakko se on kouluakin jossain vaiheessa käydä.
Näkemiin kaikki!


Np: Strapping Young Lad - Detox o/

Kirjoitettu Wednesday 05.03.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: