Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Soolo-soundi + harjoittelu

Moi!
Kuten jotkut varmaan ovat huomanneetkin lisäsin tänään Misspelledin sivuille taas yhden uuden biisin, My daily exercisesin. Se perustuu aika pitkälti erilaisiin alternate pickauksella soitettuihin lickeihin ja muutamaan ihan perus 1,2,3,4-harjoituksiin.

Itse en näitä ns. 1,2,3,4-harjoituksia harrasta mutta joskus olen ihan huvikseen vetänyt jotain kuvioita otelaudan eri kohdista. Harjoittelen lähinnä niin että pistän multiefektistäni jonkun rummutuksen taustalle ja alan siihen rakentamaan. Yleensä se menee lopulta pelkäksi tilutteluksi :D Oma "suosikkitaustani" on zoomin g1x:n 10. raita jonka aloitan yleensä paksumman E:n slidella.

Soolot ja niiden soittaminen sekä niiden soundi on aina sellainen artisti/bändikohtainen juttu johon jokaisella artistilla tuntuu olevan omat temppunsa. Itsekin olen jo pidemmän aikaa käynyt läpi erilaisia "soolosoundeja" löytämättä kuitenkaan sitä mun juttua. Yleensä ongelmia on tuottanut se että täppäys ei kuulosta sillä soundilla kivalta tai että se ei meinaa kuulua ollenkaan. My daily exercisessa käytin mielestäni kivan kuuloista wahin ja särön yhdistelmää. Zoomin g1x:ssä asetukset ovat: patch 54, comp A9, drive BG, Gain 20, Eq 0,0,0 ,ZNR C9, Mod off, Delay off, Reverb t9, decay 20. Kyseinen soundi on ihan hienon kuuloinen mutta valitettavasti (ainakaan omilla laitteillani) en saanut täppäystä kuulumaan kovin hyvin. Täydellisen soolo-soundin etsintä jatkuu! :D

Kirjoitettu Tuesday 24.02.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: