Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

omitusta soraa

Kaivelin tossa taannoin vanhoja minilättyjä törmäsin tohon talonmiesralliin. Vuosi oli mikäli muistan oikein 2000 ja elettiin uudenvuoden jälkilöylyissä. Mulla oli parin päivän päästä lähtö inttiin, tais kaiketi vähän ahdistaakkin.

Joka tapauksesta päädyin sitten herrojen sukram ja ville123 kera silloiselle treenikäpälle ja ilmeisesti aikomuksena oli äänittää jotain huttua kun mukana oli kasiraituri, maailman isoin subwooferi, varmaan jotain parisataa wunderbaumia ja kissanpieruraketteja muutakin ihme tavaraa. Joka tapauksessa ruvettiin sitten äänittelelmään tollasta jamittelua, mitä oltiin joskus aiemmin tullu soiteltua.

Ensin köyrittin rummut, niitä vedettiin jostain syystä jotain viis tuntia narulle, ja aivan selvinpäin ja lopulta sitte päätettiin käyttää otosta missä sukram sekoo ihan totaalisesti jossain neljän minuutin paikkeilla, saatinpa c-osa. Sitte vissiin basso parilla otolla sisään ja ville soitti jotain yheksäntoista kitaraa kaksataa huilua sinne nauhalle. Lopulta muistettiin että varmaan laulutkin pitäis vetää. Tässä vaiheessa oltiin väännetty kälysessä pommisuojassa tätä biisiiä jotain kaheksan tuntia putkeen, vesiselvänä. Aamuyö oli todellisuutta.

Päätettiin sitten vetää ne vokaalit ihan improvisoituna narulle, mut jostain ihmeen syystä tämä vain ei oikein ottanut toimiakseen (I wonder why...). Kahvia ja tupakkaa meni, välillä käytiin ampumassa niitä saatanan raketteja pihalla.Sitten viimein jonkin kuningasajatuksen seurauksena päätimme rustata ranskalaisin viivoin jonkun nokkahuiluohjeen taakse kaikenmaailman rohkaisevia anekdootteja ja aihe-ehdotuksia, mistä voisi laulaa, tyyliin 1. säkkäri talonmies ja kuolleet linnut jne. Tämä auttoi. Vokalisaatiot saatiin kuulluin seurauksin purkitettua ja raidatkin taisivat olla kaikki käytettynä.

Se mitä mä en muista, oli että miks ihmeessä siihen piti kuitenkin vääntää tommenen rampa stereokuva. Ilmeisesti siihen oli syynsä.

Tässä vaiheessa huomaan että tämän tekstin olis voinu tiivistää lukemalla vain ensimmäisen kappaleen ja toiseksi viimeseisen kappaleen. Kuka helvetti tämmöseen oikeen haaskaa aikaansa? Taidan mennä tästä soittamaan bassoa. Hei hei.

Kirjoitettu Friday 05.05.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: