Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tikusta asiaa

Elämässäni ei ole tapahtunut männäaikoina mitään jännittävää. Faktuumi on tosin se että en aikoihin ole kirjoittanut mitään Teille, rakkaat ihailijani ja fänini, joita varten tätä blöckiä kirjoitan, joten veistelläänpäs tikusta asiaa. Örrhh?

Mieleenkiintoinen seikka no. 1: ostin Nine Inch Nailsin The Downward Spiralin, mikä on siinä suhteessa merkittävää että se on ensimmäinen levy vuosiin(?), joka iski parin kuuntelun jälkeen ns. ilmat pihalle hyvyydellään. Okei: Trentin sanoitukset ovat välillä puhdasta juustoa, mutta musapuoli on reilassa. Hieno kokonaisuus. Vakava seurustelusuhde tämän albumin kanssa jatkuu. Rakkautta on ilmassa, mutta toivottavasti se ei vielä sentään lapsien tekoa rupea ehdottelemaan.

Mielenkiintoinen seikka no. 2: huuleni ovat rohtuneet.

Mielenkiintoinen seikka no. 3: Zombisnaken uunissa paistuu neljän timantinkovaa aihiota. AG=pure love. Toivottavasti alkuvuodesta saamme demon kasaan. Kitaransoitto on kivaa.

Toivottavasti elämässäni tapahtuu jotain mielenkiintoista lähitulevaisuudessa, ettei tarvitse tuutata ulos tällaista tuubaa! Lopuksi haiku aiheesta writer's block:

Writer's block vaivaa
tuleeko seinä vastaan
jos astun laivaan?

Olipa luokatonta. T: zorro

Kirjoitettu Thursday 30.10.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: