Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kasvihuoneilmiön syistä ja psykologiaa

Siskolleni kun kerroin tuosta uudeseta tutkimuksesta joka kumoaa nykykäsityksen kasvihuoneilmiön SYISTÄ, niin hän kimpaantui kovasti tunteella reagoiden ja väitti, että ihmiset eivät tiedä vastuutaan jos ilmaston lämpenemisen syy laitetaan esim. auringon vastuulle.

Mutta jos taas tiedämme enemmän asioista, osaamme niihin paremmin varautua. Se on loogista.

Se MIHIN ilmastonlämpenemisen keskustelua YRITETÄÄN OHJATA KEINOTEKOISESTI ON SE ASIA JOKA TULEE PALJASTAA, koska voimmeko luottaa nykyisen globaalin imperiumin palvelevan meidän intressejämme ja kuinka joustavaa asioiden edistyminen on poliittisella tasolla? On todella väärin, jos YK:n ilmastoraportteja vääristellään, tiedemiesten puheenvuoroja vähätellään ja väkisin luodaan konsensusta hyväksikäyttämällä ihmisten hyväntahtoisuutta luoda parempi maailma.

Nykytilanteen korjaaminen vaatii totaalista kvanttihyppyä asenteissa ja tehdä rohkeasti asioille jotain.. aluksi vaikka pienin askelin, mutta vauhtia ottaen. Ei sen edes pitäisi olla ns. kvanttihyppy, kun se on jotain äärimmäisen luonnollista ja selkeää. Jokainen meistä operoi omalla tavallaan, mutta jos sen tekee puhtaasta tahdosta ja sydämestä niin se ei voi mennä pieleen. Pinnalta negatiiviset asiat voivatkin olla isommassa mittakaavassa positiivisia. Kaikki on täydellistä tai sitten kaikki on täyttä katastrofia. Kyse on vain perspektiivistä, jonka muuttaminen vaatii luovaa älykkyyttä, jota on meissä jokaisessa.

Ilmaston lämpenemisen, oli syy mikä tahansa, voi myös nähdä triggerinä avaamaan silmät monelle muulle arkielämän ulkopuolella tapahtuvalle ilmiölle, joka vaikuttaa meihin kaikkiin. Ympärillä tapahtuvat asiat nimittäin RESONOIVAT ruumiissa, jos on herkkä sitä havainnoimaan ja uskon tämän kyvyn joko herkistyvän tai sitten ympäröivän energisen paineen kasvavan, jolloin meistä jokainen tulee sen paremmin tiedostamaan. Luonnolla on tapana tasapainottaa tilanne ja siksikin ihmisissä herää pinnanalainen tarve korjata tilanne... orgaanisin keinoin ja älykkäästi.

Kasvihuoneilmiön olemassaoloa ei varmasti epäile kukaan selväjärkinen. Kuitenkin tämän olen saanut jokaisella kerralla kommentiksi takaisin kun mainitsenkin tämän meneillä olevan kasvihuoneilmiön SYIDEN olevan kyseessä. Jotenkin siitä näkee, että asiassa on perustavanlaatuinen väärinkäsitys.

Kyseessä on vähintäänkin avoin tapaus, joka tulee selvittää perinpohjin sensuroimatta ja vähättelemättä ASAP.

Ville

Kirjoitettu Friday 14.12.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: