Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

[Vanhasta] maailmanjärjestyksestä, 2

lainattu http://keskustelu.mtv3.fi/index.shtml?http://keskustelu.mtv3.fi/keskustelu/category.jspa?categoryID=16

Ja jatkoa edelliseen pläjäykseen.

"Olen samaa mieltä, että kansallinen itsenäisyys on kaiken pahan alku ja juuri. Kysymykseksi jää menettelytapa. Voidaanko juuri vetää ylös yhdellä valtavalla vallankumouksellisella nostolla vai pitäisikö se ensin löysätä kaivamalla ympäriltä ja leikkaamalla pikku juuret yksi kerrallaan?" (Philip C. Jessup, CFR - The International Problem of Governing Mankind, 1947)

HEGELIN FILOSOFIA

Uusi maailmanjärjestys ei tule itsestään. Valtaeliitillä on tiettyjä perusaatteita, joihin sen politiikka perustuu. Kansojen viemiseksi kohti maailmanhallitusta toimintatapojen tulee olla sellaisia, ettei kenellekään herää epäilyksiä. Uudistukset otetaankin usein vastaan myönteisesti. Tarkastelkaamme siis kansoja ohjailevien aivojen perusaatteita sekä toimintatapoja, joilla meitä viedään kohti uutta maailmanjärjestystä. Mainitsemani toimintatavat ovat kuitenkin vain niitä, joita on saatu selville. Valtaeliitillä saattaa olla niitä moninverroin enemmän.

Friedrich Hegel (1770-1831) oli saksalainen filosofi, jota on pidetty klassisen saksalaisen idealismin merkittävimpänä edustajana. Hegel keksi periaatteen "teesi, antiteesi ja synteesi". Tällä kolmiosaisella prosessilla saadaan aikaan muutos. Ensimmäisessä vaiheessa eli teesissä luodaan ongelma. Toisessa vaiheessa eli antiteesissä synnytetään ongelmalle vastakaikua kuten pelkoa ja paniikkia. Kolmannessa vaiheessa eli synteesissä tarjotaan ratkaisua ongelmalle, joka on muutos, mihinkä ihmiset eivät olisi missään tapauksessa suostuneet ilman psykologista säätelyä, joka saatiin aikaan kahdella ensimmäisellä vaiheella eli teesillä ja antiteesillä.

Eversti Archibald Roberts kirjassaan "The Most Secret Science" (Kaikkein salaisin tiede) pitää tällaista Hegelin tyylistä politiikkaa hyvin salaisena tietona, jolla on kontrolloitu ihmisiä, hallituksia ja kulttuureita jo historian alkuajoilta lähtien. Mikä on sitten hallituksen tai eduskunnan merkitys hegeliläiselle? Hegel vastaa kysymykseen Antony Suttonin kirjassa "The Order" (Järjestys): "Tämän osanoton, omakohtaisen vapauden ja käsityksen ansiosta, yksilöt voivat osoittaa olevansa kouriintuntuvan tehokkaita ja olla tyytyväisiä tuntien itsensä tärkeiksi jossakin asiassa."

Pohtiessaan syitä YK:n Somalian operaatioon Johansson ja Diesow ovat oikeassa sanoessaan kirjassaan "Operaatio Somalia": "Kun kommunismia ei enää ole, tarvitaan uusia vihollisia, joiden kautta määritellään oma olemassaolo. Politiikkaa määräävät todellisuuden sijaan tarinat ja myytit ja viholliskuvat. Tiedotusvälineet ovat saaneet vallanpitäjien kannalta uuden ratkaisevan roolin."

Hyvä esimerkki hegeliläisestä uhkakuvasta on Venäjän äärioikeistolainen liberaalidemokraattisen puolueen johtaja Vladimir Zhirinovski, jota on hänen puheittensa perusteella kutsuttu myös suomensyöjäksi. Sanomalehdet kirjoittivat 2.1.1994, että Zhirinovski on uhannut Saksaa 300.000 venäläissotilaan sijoittamisella, mahdollisella sodalla ja Saksan täydellisellä tuholla. Uhkaus johtui siitä, kun Saksa oli kieltäytynyt antamasta hänelle maahantulolupaa. Iltalehti kirjoitti 11.1.1994 Zhirinovskin uhittelevan, että NATO:n laajeneminen itäiseen Eurooppaan johtaisi kolmanteen maailmansotaan.

Zhirinovski on oiva keino voimistaa Euroopan yhdentymistä ja NATO:n laajenemista ja onkin hyvin todennäköistä, että hän saa sekä taloudellista että henkistä tukea joltain uuteen maailmanjärjestykseen ajavalta ryhmittymältä. Tiedotusvälineiden mukaan hänellä onkin todettu olleen nuorempana yhteyksiä KGB:hen. Hän itse ymmärrettävistä syistä on kieltänyt tällaiset yhteydet.

Zhirinovski ei kuitenkaan ole teennäinen vaan mahdollinen todellinen uhka. Luvussa kuusi tutkimme muutamaa maailmanlaajuista ongelmaa, jotka tulevat paljastumaan Hegelin filosofian mukaisiksi teeseiksi, joilla ei ole mitään todellisuuden pohjaa.

ASTEITTAISUUS

Maailman valtaeliitti ajaa uutta maailmanjärjestystä läpi asteittain, vähitellen, jolloin prosessi jää valtaosalta ihmisiä huomaamatta. Tämän luvun alussa siteerasin ulkomaansuhteiden neuvoston jäsentä Philip Jessupia, joka oli New Yorkissa sijaitsevan Columbian yliopiston professori ja myöhemmin myös Maailmanoikeuden tuomari. Hän kannatti asteittaista siirtymistä.

Saman voimme todeta ulkomaansuhteiden neuvoston jäsenestä Henry Morgenthausta, jota Lester R. Brown lainaa kirjassa "World Without Borders" (Maailma ilman rajoja):

"Voimme tuskin odottaa kansallisvaltion tekevän itsestään tarpeettoman ainakaan yhdessä yössä. Meidän tulee mieluummin tähdätä siihen, että kaikki vastuuntuntoiset valtiomiehet tunnustavat mielessään, että he eivät todella ole muuta kuin vararikkoisen kansainvälisen puoluekoneiston talonvahteja. Ja tämän puoluekoneiston täytyy hitaasti muuttua uudeksi. Muutos ei tule olemaan dramaattinen vaan vähittäinen. Ihmiset tulevat yhä pitämään tiukasti kiinni kansallisista tunnuksistaan."

CFR:n jäsen Richard N. Gardner kirjoitti vuonna 1974 "Foreign Affairs" -lehdessä artikkelin "Vaivalloinen tie maailmanjärjestykseen". Hänen mukaansa toiveet välittömästä maailmanhallituksesta ovat osoittautuneet kuvitelluksi. Sen takia maailmanjärjestys tulee rakentaa lopettamalla kansallinen itsenäisyys nakertamalla se "pala palalta". Tämä voitaisiin saada aikaan sopimuksin ja kansainvälisin järjestelyin perustuen velkaantumiseen. Nämä järjestelyt voitaisiin tuoda myohemmin YK:n järjestelmän keskeisiin laitoksiin.

Richard Gardner on kirjoittanut myös kirjan "In Pursuit of World Order" (Maailmanjärjestystä tavoittelemassa), jonka alkusanat kirjoitti Harlan Cleveland, hänkin ulkomaansuhteiden neuvoston jäsen. Cleveland esitti alkusanoissaan, että "sovelias maailmanjärjestys tullaan rakentamaan ainoastaan tiiliskivi tiiliskiveltä".

FABIANISMI

Fabianismi on vuonna 1883 Lontoossa perustetun Fabian Societyn edustama aatesuunta. Se pyrkii sosialismin asteittaiseen laajentamiseen ilman mullistuksia. Juuri käsittelemäni ASTEITTAISUUS onkin yksi fabianismin keinoista siirtyä sosialismiin. Mutta kuinka maailman valtaeliitti superrikkaine pankkiireineen voisi olla kiinnostunut sosialismista? Koska sosialismi on varallisuudenjako-ohjelma, joka saa ihmiset luovuttamaan vapautensa kaikkimahtavalle yhteisölle. Sen tarkoitus on vakauttaa ja kontrolloida rikkautta. Tulemme tarkastelemaan myöhemmin maailman rahajärjestelmää ja mitä siellä tapahtuu kulissien takana ihmisten saattamiseksi kontrolliin.

POISOTTAMINEN on toinen fabianismin menetelmä. Maapalsta ja asunto antavat omistajalle turvallisuudentunteen, mikä ei ole sallittua. Keinona käytetään vähitellen lisääntyvää verotusta. Kiinteistövero tuotiin Suomeen sillä perusteella, että se yksinkertaistaisi verotusta. Olemme kuitenkin kaikki todenneet, että verotus nousi huomattavasti kiinteistöveron myötä. Kyseinen vero on hiljattain otettu käyttöön jokapuolella maapalloa osoittaen sen, että se on kuulunut maailmanpankin ja kansainvälisen valuuttarahaston lainaehtoihin. Poisottamisessa käytetään keinona myös korkoja, jolloin velallinen joutuu vaikeuksiin ja mahdollisesti menettää asuntonsa tai maapalstansa. Tiedotusvälineet ovat olleet täynnä esimerkkejä konkurssiin joutuneista kansalaisista.

KÖYHDYTTÄMINEN on kolmas fabianismin menetelmä. Jokainen yhteiskunnan lohko tulee tuhota kaikin mahdollisin keinoin. Tuhotaan esim. koulutus, maatalous, kansanterveysjärjestelmä, käydään käsiksi eläkkeisiin ja aiheutetaan muutoksia kaikilla alueilla, mikä saa aikaan sekaannusta uuden maailmanjärjestyksen vastaanottamiseksi. Suljetaan postitoimistoja. Ei ole suinkaan sattuma, että esim. Uudessa Seelannissa on suljettu 300 postitoimistoa. Australiassa ja Uudessa Seelannissa, jotka ovat uuden maailmanjärjestyksen koealueita maantieteellisestä sijainnistaan johtuen, tämä kaikki tapahtui ennen Suomea ja muuta Eurooppaa.

CFR:n, trilateraalisen komission sekä bilderberg-ryhmän jäsen Henry Kissinger, joka kuuluu uuden maailmanjärjestyksen nokkamiehiin, on sanonut: "Kontrolloimalla energiaa voidaan kontrolloida kansakuntia, kontrolloimalla ruokaa voidaan kontrolloida ihmisiä." Australiassa ja Uudessa Seelannissa on säädetty laki, jonka nojalla kasvien siemenet muutetaan hybrideiksi eli niistä saadaan vain yhden vuoden vihannessato. Tällöin on siis hankittava uudet siemenet joka vuosi - niinkauan kun niitä sitten on saatavilla.

Aamulehti paljasti 10.12.1993 yllättäen, että tämä pirullinen köyhdyttämis- ja nälkiinnyttämiskeino on leviämässä, tällä kertaa Gatt-sopimuksen välityksellä: "Jos Gatt-sopimus tulee voimaan, se vie vähitellen elannon 600 miljoonalta intialaiselta talonpojalta. Gatt-sopimus merkitsee uutta siirtymävaltaa, jonka takana ovat Maailmanpankki ja Kansainvälinen valuuttarahasto. Intialaiset pienviljelijät pakotetaan ostamaan geenimanipuloitua siemenviljaa teollisuusmaista, vaikka omaa siemenviljaa voisi käyttää ilmaiseksi." Näin sanoi arvostettu intialainen tutkija Vandana Shiva 9.12.1993 Tukholmassa, jossa hän vastaanotti Right Livelihood-palkinnon, jota kutsutaan myös vaihtoehto-Nobeliksi.

ac: Niin, Gm-ruoka on osa uutta maailmanjärjestystä, asia joka on markkinoitu taviksille jonain "lopullisena ratkaisuna maailman nälän hätään" ja jolle monet totuudesta tietämättömät taputtavat käsiään seisaalteen.

Sanomalehdet kirjoittivat 9.12.1993, kuinka 200 raivostunutta kalastajaa osoittivat mieltään Rauman satamassa maatalousministeriä, Suomen lohipolitiikkaa ja kalastuskiintiöitä vastaan. Kalastajien mielestä korvauspelleily voitaisiin lopettaa kokonaan ja päästää miehet töihin. Meressä on heidän mukaansa kalaa enemmän kuin koskaan ennen. Nykyinen kiintiö vastaa vain yhtä kolmasosaa siitä, mitä yleensä on kalastettu. Monilla kalastajilla hätä oli suuri pankkien vaatiessa saataviaan.

Vaikka maatalousministeri kuinka haluaisi auttaa kalastajia, hänen kätensä ovat sidotut. Kalastuskiintiöt otettiin käyttöön Uudessa Seelannissa jo vuoden 1987 paikkeilla ja senjälkeen moni yksityinen kalastaja onkin mennyt konkurssiin. Tällainen politiikka on helppo saada läpi luonnonsuojelun nimissä, tarkoitusperä on kuitenkin aivan toinen. Edessäni on vuonna 1989 kirjoitettu uusiseelantilainen kirja, jossa uutta maailmanjärjestystä tutkinut kirjoittaja ennustaa kalastuskiintiöiden tulevan EY-maihin ja niiden kanssa kauppaa käyviin maihin vuonna 1992. Tämä kaikki ei ole sattumaa, vaan takana on nero suunnitelma!

Tiedotusvälineet ovat myös raportoineet, kuinka Australiassa tapettiin miljoonia lampaita "tarpeettomina". Täällä Euroopassa on hyökätty maatalouden kimppuun. Aamulehti kirjoitti 12.11.1993: "EY alkaa maksaa hiukeasti peltojen metsityksestä." Vaikka Suomessa ja muuallakin Euroopassa onkin ylituotantoa, perimmäisenä tarkoituksena on luoda ruuanpuute kontrollin aikaansaamiseksi. Ylimääräistä viljaa voisi hyvin viedä kehitysapuna vaikkapa Afrikkaan, jossa on kova nälänhätä.

Arvonlisävero on oiva keino tappaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä, mikä nopeuttaa taloudellisen romahduksen tuloa. Samalla se helpottaa kontrollia yritysten yhdistyessä yhä suuremmiksi jättiyhtiöiksi. Veron nimitys voi hieman vaihdella, mutta se on tulossa tai on jo tullut kaikkialle maailmaan. Tämä osoittaa taas sen, että arvonlisävero on kuulunut maailmanpankin ja IMF:n lainaehtoihin. Siksi veroa ajetaan läpi myös Suomessa astuen voimaan vuoden 1994 kesäkuun alusta, niin järjettömältä kuin se tuntuukin nykyisessä taloudellisessa tilanteessa.

Fabianisti H.G. Wells kirjoitti kirjassaan "The Open Conspiracy: Blueprint for a World Revolution" (Avoin salaliitto: Maailman vallankumouksen suunnitelmia) vuonna 1928: "Tämä on avoin ja peittelemätön aikomus perustaa maailmanjärjestys... Ensin tulee itsestäpiittaamattomuus, sitten palvelu, josta on riisuttu viimeisinkin persoonallisuuden ripe... Avoimen salaliiton käsitys sisältää epäilevää ja repivää arvostelua henkilökohtaiseen kuolemattomuuteen uskovia uskontoja kohtaan. Avoimen salaliiton poliittisen työn täytyy heikentää, hävittää, yhdistää tai korvata olemassaolevat hallitukset... Avoin salaliitto on sosialistisen ja kommunistisen innostuksen luonnollinen perijä; se voi olla Moskovan valvonnassa ennenkuin se on New Yorkin valvonnassa... Avoimen salaliiton luonne ilmaistaan nyt selvästi. Se tulee olemaan maailmanuskonto. Tämä suuri ryhmien ja järjestöjen vapaa ja yhtäläinen joukko yrittää varmasti ja ilmeisesti niellä koko maailman väestön ja tulla uudeksi ihmisten yhteisöksi."

YKSITYISTÄMINEN JA MYYNTI ULKOMAILLE

"Valtio luopuu metsäyhtiöistään. Enso-Gutzeitin yksityistäminen käynnistynee jo ensi vuonna." Näin kirjoitti Aamulehti etusivulla 16.11.1993. Kansalaiset ajattelivat, että yksityistäminen on Suomen hallituksen idea. Näin ei kuitenkaan ole asian laita. Lukuisissa maissa jokapuolella maailmaa mukaan lukien sosialistiset maat on parhaillaan meneillään voimallinen yksityistämiskampanja. Ei voida olettaa, että kaikki nämä maat olisivat keksineet yhtäaikaa yksityistämisen.

Israel sai helmi-maaliskuussa 1993 hyvän luottokelpoisuusraportin kansainväliseltä valuuttarahastolta, jossa sitä kuitenkin painostettiin voimakkaaseen yksityistämisohjelmaan. Samoin sen talous tuli tehdä myöntyväisemmäksi ja houkuttelevammaksi ulkomaisille investoinneille. Miksi maailmanpankin ja IMF:n lainaehtoihin kuuluu yksityistäminen? Eikö ole järkevää yksityistää varsinkin tappiollista julkista sektoria?

Valtion ja kunnan yrityksiä ja laitoksia ei voi myydä ulkomaille ennenkuin ne on yksityistetty. Ulkomaalaisomistus vapautui vuoden 1993 alusta ja nyt Suomea myydään sijoittajille. Suomen Kuvalehti kirjoitti numerossa 46 19.11.1993: "Ulkomaalaiset ryntäsivät ostamaan Suomen halpoja yrityksiä. Kun ulkomaalaisten oikeus omistaa suomalaisia yrityksiä vapautui vuodenvaihteessa, se sattui kuin historian oikusta samaan aikaan, jolloin kolme muuta tekijää veti kehitystä samaan uomaan. Kellutus pudotti markan ulkoista arvoa, kotimaiset osakekurssit noteerattiin ennätyshalvoiksi ja ulkomaiset sijoitusrahastot lähtivät etsimään kohteita Yhdysvaltain ulkopuolelta." Uskon, kuten varmaan jo sinäkin, ettei tuo ollut sattuman oikkua. Kaikki tapahtui suunnitelman mukaan.

Suomen kuvalehti mainitsee artikkelissaan myös termit "GLOBAL INVESTOR" ja "RELATIONSHIP INVESTING". "Käsitteet kuvaavat amerikkalaisten sijoitusrahastojen maailmanvalloitusta. Kun vielä vuosi tai pari sitten rahastot sijoittivat vain seitsemän prosenttia pääomistaan Yhdysvaltojen ulkopuolelle, ne nyt hakevat aktiivisesti uusia kohteita kaikkialta maailmasta." Nimitys "maailmanvalloitus" osui todella nappiin! Ulkomaille myyminen on käynnissä voimakkaasti joka puolella maailmaa. On helppo arvata, että noiden sijoitusrahastojen taustalta löytyy Rockefellerin säätiö tai jokin muu maailman valtaeliitin lonkero - tietysti hyvin naamioituna. Suomen Kuvalehden haastattelemat johtajat eivät odotetusti nähneet ulkomaisissa sijoittajissa mitään vaaraa.

Valtaeliitin politiikkaan kuuluu myös edistää kaikkien isojen yritysten yhdistymistä toisiinsa. Tällainen keskittäminen on ollut käynnissä kaikkialla jo jonkin aikaa. Esimerkiksi kansalliset ja kansainväliset lentoyhtiöt liittyvät vauhdilla yhteen tai ostavat toistensa osakkeita.

Tarkoitus on tehdä vähitellen tästä maailmasta yksi iso kylä, jossa sanaa itsenäisyys ei enää tunneta. Sen on korvannut termi toisistaanriippuvaisuus. Malachi Martin kirjassaan "The Keys of this Blood" kuvaa uuden maailmanjärjestyksen tuloa näin: "Uuden maailmanjärjestyksen isä tulee olemaan kansakuntien toisistaanriippuvaisuus. Sen äiti tulee olemaan erityisen moderni prosessi, jota kutsutaan kansainväliseksi kehitykseksi. Sen tulee synnyttämään suuryrittäjä, pankkiiri, teknokraatti, tiedemies ja lopulta lakimies. Se tulee syntymään painettujen lakanoiden välissä. Lakanoiden, jotka ovat poliittisen byrokraatin allekirjoittamia ja varmentamia sekä YK:n leimalla sinetöityjä sopimuksia ja sovintoja, yhteisyrityksiä ja fuusioita, sitoumuksia ja liittoja ja kainsainvälisiä sopimuksia."

Oiva esimerkki tuollaisesta kansainvälisestä sopimuksesta on aivan äskettäin esitetty NATO:n rauhankumppanuusehdotus. Kun useimmat presidenttiehdokkaat suhtautuivat siihen varauksellisesti vaalitentissä, olin jo tuolloin varma, että Suomi menee siihen mukaan. NATO:n rauhankumppanuus on selvä valtaeliitin keino valtioiden yhdistämiseksi. En hämmästynyt laisinkaan, kun Suomen hallitus antoi 19.1.1994 myönteisen kannanoton rauhankumppanuuteen. Bilderberg-ryhmän pääsihteeri Ernst H. van der Beugel kirjoitti vuonna 1966 kirjan, jota tulen lainaamaan myöhemmin. Tuon kirjan nimi oli "From Marshall Aid to Atlantic Partnership" eli Marshallin avusta Atlanninkumppanuuteen. Kysymys on tuskin sattumasta. NATO:n rauhankumppanuus on vanha suunnitelma!

Lähde: Pekka Lahtisen "maailman yhdentyminen" kirja.

Kirjoitettu Thursday 13.12.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: