Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Aim Nat Ded!!!!

Tänään oli se! ..siis se..! ..siis matikan koe! En vielä aamullakaan tajunnu oikein mitään, mutta tutustuilin MAOLiin ja opettelin yhteistyötä laskimen kanssa.. sitten alkoi koe ja jotenkin siinä kokeen edetessä opin sitä matikkaa samalla! Sain kun sainkin tehtyä 8 tehtävää 10stä ja jätin jopa käyttämättä oljenkorteni, eli sen yhden ylppäritehtävän jonka olin ihan varma tulevan kokeeseen ja harjoittelin sitä.. niin ja sitä en sitten siis edes tehny.. ..koska en enää osannu.. =P Niin ja löysin jopa yhdestä tehtävästä virheen tarkistusvaiheessa.. virhe oli tosin koko tehtävän laajuinen, eli kumitin ja tein uudestaan. Myös ensimäisessä tehtävässä kömmäsin sektogrammin kanssa kun jaoin 100% 365:llä.. pöhkö. =P Olin kyllä aika ylpee kun osasin pyöritellä niitä lukuja niin kovin taidokkaasti.. =D Iiih, mä haluun jo sen kokeen takasin!

..mutta mutta, eipäs vielä intoilla. Vaikka pahin on takana, on edessä silti vielä haasteita.. yhteiskuntaopin koe huomenna (pitäis varmaan jo mennä avaa kirja ekaa kertaa..), to mantsa (myös mantsan kirjalle voisi tehä saman..) ja pe ruotsi ja enkku.. (enkun tenttitehtävätkin vois tehä loppuun ja vilkasta vähän niitä sanojakin..).

Sitten se on ohi ja sitten menen leffaan! Gothikaa!! Harmi ettei siihen voi vielä varata lippuja... niin ja pe äiskäni täyttää vuosia ja menee kaverinsa kanssa ryyppäämään, joten voi olla ihan rauhassa kotona.. =)
Lauantaina pitää mennä kuvaamaan dokumenttia, ties kuinka kauan siienkin menee.. ja sunnuntaina onkin sitten "juhlapäivällinen" äidin synttäreiden kunniaks.. =)

Oiskohan siinä jo tarpeeksi infoa lähitulevaisuudestani? Juu.


..ja aika makeen näkönen päiväkirja, eikö? ;P

Kirjoitettu Tuesday 30.03.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: