Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kesäkuulumisia...

Tässä sitä ollaan, kesä alkaa kohtapuoliin vedellä viimeisiään, onkohan tuo sitten vielä kunnolla alkanutkaan. Kesällä kaikki ovat varmasti hieman kiireisiä, niin myös Painshock. Eikä kyse ole suinkaan keikkojen paljoudesta, vaikka niitäkin muutama on siunaantunut. Kesähän on kuitenkin lomailun ja etenkin naimisiinmenon aikaa. Bändissäkin on käynyt niin, että tulevan elokuun aikana jopa kaksi (2) bändin jäsentä menee naimisiin. Tällä tavoin etukäteen tietysti allekirjoittanut haluaa toivottaa molemmille oikein paljon onnea, sitä varmasti tullaan tarvitsemaan. Lisäonnentoivotukseni annan sitten henkilökohtaisesti, olenhan todennäköisesti kuitenkin häissä läsnä.

Tästä päästäänkin tietysti taas tähän kiireeseen, ja siihen, miten se loppujen lopuksi bändin toimintaan vaikuttaa. No, eipä tietenkään mitenkään ratkaisevasti, bändihän on ja pysyy. Treenaaminen on sattuneista syistä jäänyt vähemmälle, onhan meillä suurimmalla osalla kuitenkin päivätyömme, ja edellä mainituista tapahtumista johtuen myös ne kuuluisat "polttarit". Basistimme Tonin polttareita juhlittiinkin jo mukavissa tunnelmissa 5.7. hyvällä porukalla, ja Korkin polttarit lähestyvät kovaa vauhtia. Kiirettä siis pitää sillä rintamalla.

Keikoillakin kuitenkin on ehdittävä käymään joskus. 8.8. ollaankin esiintymässä allekirjoittaneen kotiseudulla, nimittäin tapahtumapaikkana on Huuhkajavuoren lava Laviassa. Kyseessä on ensimmäistä (toivottavasti ei sentään viimeistä) kertaa järjestettävä Huuhku-Rock -tapahtuma, jossa esiintyy myös Tamperelainen Hangman -yhtye, jonka laulaja on myös Laviasta kotoisin. Toivottavasti paikan päälle saataisiin mahdollisimman paljon yleisöä, ja kun kyseessä on vielä kesämökkikausi, niin on hyvin todennäköistä että paikalle eksyy myös jokunen ulkopaikkakuntalainen seuraamaan tapahtuman meininkiä.

Elokuun loppupuolella esiinnytäänkin sitten Kankaanpäässä taas kerran Hörhiäisten Yö -tapahtumassa, ehkäpä jopa kahteen otteeseen näyttämöinä ainakin Ravintola Villimies. Sinne vaan kaikki vähänkin kynnelle kykenevät, hieno ilta tulossa aivan varmasti!

Sen pidemmittä puheitta, lähdenkin tästä itsekin kesäaktiviteettien pariin. Toisin sanottuna makkaraa grilliin ja pullo auki. Katsellaan.

Kirjoitettu Sunday 13.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: