Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Treeniä treeniä treeniä...

Noh, edellisestä päiväkirjamerkinnästä näkyykin olevan jo jonkin verran aikaa. "Ei se määrä vaan se laatu", sanoo vanha sananlasku.

Studiossa istuttiin ja ihmeteltiin taas kokonainen päivä tuossa 19.4. lauantaina. Hankalan alun jälkeen hommat lähtivät luistamaan ja tuntien aherruksen jälkeen saatiinkin jo lähes valmista tavaraa kouraan. Kyseessä on siis "Who's Laughing Now?" -kappaleen miksaamaton versio. Kuluvan viikon aikana olisi tarkoitus saattaa miksaushomma päätökseen (joo, Mike Portnoy, Zakk Wylde, Les Claypool ja James Hetfield tulevat nauhoittamaan biisit uudestaan) ja levy on tuleva valmiiksi ennen seuraavaa esiintymistämme 30.4.2008, jolloin saadaan sitten levyjä myyntiin paitojen kanssa tietysti.

Allekirjoittaneelle on siunaantunut runsaasti enemmän aikaa käyttää ideoitaan, kirjoitella uusia biisejä, nauhoitella niitä ja tietysti myös ladata niitä Mikseriin. Bändihommien oheistyöt (siis ne jotka tuovat leivän pöytään) ovat määrä alkaa vasta joskus toukokuussa, joten siihen asti aion tehokkaasti keskittyä tähän ja tietysti uuteen materiaaliin. Yhden kappaleen tuossa jo väsäsinkin, joka löytyy jo latauslistasta ja tottelee nimeä "Set Me Free". Sieltä sitten vaan kuuntelemaan, mutta varoituksen sana: laulut eivät ole ihan priimaa, on hirvittävä flunssa päällä. Mutta pakko oli saada valmiiksi. Aikanaan "Anger In Youta" nauhoittaessani tein saman virheen ja olin kykenemätön puhumaan saatika päästämään minkäänlaista ääntä kurkustani kolmeen päivään.

Mutta minä tästä poistun ideoimaan uusia juttuja, joten toivottavasti keikkapaikalla tavataan! Keikkoja on tulossa kesän mittaan useampiakin joista sitten ilmoittelen myöhemmin kunhan päivämäärät varmistuvat. Siihen asti morjens.

Kirjoitettu Tuesday 22.04.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: