Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Keikkaa pukkaa

Yllättävää kyllä, vaikka syksy on aluillaan, aamut ja illat ovat tulleet huomattavasti kylmemmiksi ja jopa ensimmäisistä yöpakkasista on päästy nauttimaan (lue: kärsimään), näistäkin maailmanmenon ikävistäkin asioista löytyy hyviäkin puolia. Näyttää siltä, että Painshockin kiireet vain lisääntyy, kun säät muuttuvat kylmemmiksi ja pimeämmiksi.

Syyskuu näyttää melko vilkkaalta toistaiseksi. Huomenna (siis 7.9.2008) Painshock esiintyy HonkaKart -tapahtumassa Honkajoella Pesämäen Karting -radalla, jossa järjestetään kansalliset karting -kilpailut ja jonka yhteydessä luonnollisesti järjestetään rock -konsertti. Painshockin lisäksi paikalla on myös toinenkin bändi, jonka nimeä en juuri tähän hätään muista (pyydän syvästi anteeksi). Toivottavasti tapahtumasta tulee oikein nautinnollinen ja vauhdikas!
Niin ja jos tapahtuman järjestäporukkaa sattuu tämän kirjoituksen jossain joskus näkemään - huomatkaa oikeinkirjoitus, se on P-A-I-N-S-H-O-C-K, ei suinkaan P-A-I-N-T-S-H-O-C-K. Satuin tuossa näkemään tapahtuman rock -konsertin esiintyjälistan ja järkytyin, joskaan en ensimmäisen kerran. Braindead -bändini kanssa oli aikanaan liiankin kanssa tätä ongelmaa, kun lehdessä oli bändin nimi kirjoitettu tavalla tai toisella väärin. Laitettakoon tämä ikääntyneiden paikallislehtitoimittajien piikkiin, selvästikään he eivät aina ota asioista riittävästi selvää, vaikkakin journalistin vikaa löytyy. Journalistihan tunnetusti tutkii, ei hutki :)

Pari viikkoa ehtii vierähtää ennen seuraavaa esiintymistä, jolloin Painshock tekee muutaman kuukauden jälkeen paluun Ravintola Villimieheen Kankaanpäässä. Keikka on 20.9. ja luonnollisesti ikäraja tuolla keikalla on se K-18.

Syyskuun edetessä keikkaa on tulossa myös ns. yksityisellä sektorilla, sillä Kankaanpään Moottoripyörä & Autoklubi järjestää jälleen pienimuotoiset juhlat. Kyseessä on kesäkauden päättäjäiset, ja kun Painshock jo kertaalleen joutui yhden esiintymisen perumaan, se tullaan hoitamaan nyt päiväjärjestyksestä. Hieno homma sinänsä, uunnavuonnahan se edellinen oli, joka oli myös Painshockin virallinen ensiesiintyminen julkisesti. Loistava tunnelma läpi illan, ihmisiä jotka rakastavat musiikkia... Mitä muuta sitä sellaiselta tapahtumalta voi toivoakaan?

Syyskuulle saattaa olla tulossa muutakin, mutta niistä tuonnenpana.

Lokakuu alkaa mukavissa merkeissä, sillä heti lokakuun alussa, toisin sanoen 4.10. Painshock lähtee Helsinkiä valloittamaan. Tod. Näk. Noin viikko myöhemmin bändi tullaan näkemään Ravintola Oivassa Kankaanpäässä, mikäli aikataulut täsmää. Ja loppukuusta saattaakin vielä kalenteriin ilmestyä sellainen pikainen Tampereen reissu, josta sitten mahdollisesti lisätietoa myöhemmin, mikäli homma varmistuu.

Lokakuun jälkeen vuosi alkaa olla pulkassa, ellei sitten mitään käänteentekevää tapahdu.

Kirjoitettu Friday 05.09.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: