Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vuosi meni, uusi edessä.

Niin, 2007 tuli vietyä kunnialla loppuun kun Painshock - vihdoinkin - teki ensimmäisen keikkansa, joskin pienessä porukassa. Mutta tietysti tunnelma tiivistyy aina pienemmässä porukassa, ja sitä ei keikkapaikalta puuttunut. Tietysti pieniä virheitä keikan aikana sattui (eikö kaikki joskus tee niin?) mutta sen ei annettu lannistaa itseämme, vaan keikka soitettiin kunnialla läpi, jota sitten tietysti seurasi jatkot Kankaanpään yössä.
Keikkahan oli Kankaanpään autokerhon tiloissa jossa oli paikalla arviolta n.50 ihmistä etten ihan hirveästi valehtelisi tässä. Kuitenkin loppusoittona tähän kiitokset kaikki jotka kynnelle kykenivät maanantaina keikkaa seuraamaan!

No varmaankin mennyttä vuotta täytyy hieman tarkastella tässä läpi. Mitä allekirjoittaneeseen tulee, 2007 oli vaiherikas, ehkä toisinaan jopa turhankin hektinen vuosi. näin kun tietysti musiikkiasioihin tällä sivustolla pääasiassa ollaan keskitytty, en aio tehdä poikkeusta.
tosiaan, kiireethän alkoi vasta kun bändi saatiin kasaan alkukesästä, josta sitten alkoi hirvittävä hulabaloo ja biisien kasaan vääntäminen. Kappaleet itsessään ovat jo vanhaa kauraa, joskin bändin kanssa yhdessä niihin saatiinkin uudet raamit ja hiukan pintamaalia. Vaikeuksien kautta voittoon kulki tämäkin homma, nimittäin miehistö ei - niinkuin ei monessa muussakaan tapauksessa - ollut sopiva ja muutoksia oli tehtävä. siitä muutamien pienten säätöjen jälkeen oltiin ikäänkuin takaisin lähtöviivalla, kosketinsoittajan vielä puuttuessa. Ongelma kuitenkin ratkesi syksyllä kun pääsimme uutta kosketinsoittajaakin ajamaan sisään. Tässä sitä sitten ollaan, kymmenien tuntien harjoittelun ja ensimmäisestä keikasta sisuuntuneena suuntaamassa kohti uusia haasteita.

2008 ainakin aluksi lupaa pientä harjoittelutaukoa, jonka jälkeen helmikuun alussa on määrä mennä studioon, joka jouduttiin aikaisemmin mainituista syistä perumaan joulukuussa. Nyt on kuitenkin uusi päivämäärä sovittu ja kaikki valmista nauhoituksia varten. Mutta miten siitä eteenpäin?
No sen varmasti aika näyttää. Näillä näkymin - kun ei ole ennustajanlahjoja suotu - ei auta muuta kuin tehdä promolevystä mahdollisimman hyvä, jotta sen avulla saisi myös keikkaa myydyksi. Mutta yksi asia on varma; keikkaa tehdään joka tapauksessa, oli se sitten Kankaanpäässä tai jossain muualla.

Kirjoitettu Thursday 03.01.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: