Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Pikku Päivitys

No niin. Kiivas harjoittelu jatkuu ja jonkinlainen biisilista on pikkuhiljaa syntymässä. Yleistä soittovirettä pudotettiin taannoin E-dropista D-droppiin, joka luonnollisesti helpottaa hieman laulamista ja kuulostaa muutenkin vähän rankemmalta. Päätös laskea virettä oli hyvä, sillä (ainakin allekirjoittaneen mielestä) koskettimet pääsevät nyt paremmin oikeuksiinsa. Muiden mielipiteistä en tiedä, mutta omasta mielestäni koskettimet kuulostavat hyvältä, mikäli vire on riittävän alhainen joka puolestaan takaa astetta massiivisemman soundin.

Niin, todellakin olemme saaneet Painshockiin uuden jäsenen. Jo jonkin aikaa sitten bändiin liittyi Sara, joka loistavalla asenteellaan ja myöskin soittotaidoillaan pisti meidät muut hiljaiseksi. Muutamat treenit on jo kuitenkin takana, jotka on otettu hieman rauhallisemmin, jotta Sara pääsisi kappaleisiin kiinni ilman minkäänlaisia paineita. No, tarpeetonta sanoa, että luonnolliselta lahjakkuudelta kiinni pääseminen kappaleisiimme ei ole homma eikä mikään. Koskettimien mukaan tulo on tuonut kappaleisiin lisää syvyyttä ja kuten varmasti monet Painshockin tuotoksia kuunnellut on laittanut merkille, joissakin kappaleissa koskettimet, etenkin piano, on erittäin merkittävässä asemassa. Hyvä juttu, siis.

Keikoista ei vielä tällä hetkellä ole erityistä tietoa, olemme yrittäneet ottaa rauhallisesti, tehdä asioita yksi toisensa jälkeen hitaasti mutta varmasti, koska jokainen meistä haluaa kuitenkin tehdä hommansa bändin hyväksi kunnolla. Intoa riittää ja kehujakin on tullut jo jonkin verran ulkopuolisilta, jotka ovat satunnaisesti olleet seuraamassa harjoituksia. Kappaleita on myös tulossa lisää sekä harjoiteltavaksi että myöskin aivan uusia kappaleita, joiden ilmestyminen sivustolle on vain ajan kysymys. Ajastahan kaikessa on kysymys loppujen lopuksi. Allekirjoittanut tarvitsee aikaa nauhoituksiin, eikä sitä ole liioin ollut. Kyllä tämä taas tästä...

Kirjoitettu Sunday 14.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: