Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ajankohtaista & Bändiuutisia

Tähän on taas tultu.

Ei vuottakaan kulunut siitä, kun muuan Pekka Eric Auvinen päätti herkistyneessä mielentilassaan vääristyneestä maailmankuvasta johtuen ottaa käsiaseen mukaan kouluun. Loppu onkin jo historiaa, 9 kuollutta ko. ampuja mukaan lukien. Kauhajoen tragedia ylitti edeltäjänsä kaikin mahdollisin tavoin, mutta Matti Saarta ja Pekka Auvista yhdisti yksi asia - molemmilla heistä oli aivan yhtä vääristynyt maailmankuva, sekä molemmat kiinnijäämisen pelossa raukkamaisesti laittoivat kuulan omaan kalloonsa.

Mitä tästä kaikesta sitten jäikään jäljelle? Herrat Saari ja Auvinen eivät ainakaan toiminnallaan lopettaneet vihaamansa "ihmisrodun" olemassaoloa, ja tuskin edes millään tavalla nopeuttivat mahdollista "sukupuuttoa", vaikkakin heillä siihen oli pyrkimys. Toisaalta, kaksi individuaalia suomalaista eivät juurikaan voi saada mitään konkreettista aikaan, oli sitten tavoitteena jääkiekon maailmanmestaruus tai ihmisrodun sukupuuttoon saattaminen. Eli siis, ainoa asia, mitä näistä tapahtumista jäi käteen oli se, että kymmenet - ellei sadat - ihmiset ovat joutuneet kärsimään. Ja minkä vuoksi? Tässäkin lähtökohtana on kuitenkin yksinkertaisen suomalaisen ihmisen omaan napaan tuijottaminen. "Minä olen nyt sitä mieltä, että maailma on ylikansoittumassa, mitä siis teen? Lähden suomalaiseen kouluun ammuskelemaan, sillähän siitä päästään". Just just...

Tiedän, etteivät asianosaiset nimeltämainitsemattomat herrat Saari ja Auvinen ole tätä saarnaa kuulemassa eivätkä lukemassa (vaikkakin se saattaisi olla toivottavaa, saattaisi ehkä jokunen järjen murunen palata keskusyksikköön), mutta siitä huolimatta haluan sanoa heille muutaman sanan.
Ette varmaankaan ennen tekojanne tulleet ajatelleeksi, kuinka idioottimaisia ideoita päissänne syntyy. Tuskin edes vanhempanne olivat tietoisia siitä, että heidän ikiomista "kultapojistaan" jonakin päivänä muotoutuisi yhteiskunnan inhokkeja numero yksi. Tekonne ymmärtäisin hyvin, jos sillä olisi kerrankin ollut jokin järkevä syy. Mutta te idiootit päätitte uusiokäyttää ideaa, jota jo niin monet amerikkalaiset kusipäät ovat käyttäneet jo ainakin pari viime vuosikymmentä. Minne on hävinnyt sellainen pikkujuttu kuin esim. omintakeisuus? Mistä kaikki tuo amerikan ihannointi? Me toimitamme heille teknologian, ja siitä kiitoksena he luovat meille vailla täyttä ymmärrystä olevia murhaajia, jotka eivät kaupan päällisiksi uskalla ottaa vastuuta yhtään mistään, kaikkein vähiten omista teoistaan. Pistetään kuula omaan päähän, eipähän tarvitse sitten yhteiskunnalle kunniavelkoja maksella. Lopuksi haluan vain todeta seuraavan: Te molemmat vihasitte ihmisrotua yli kaiken, mutta tietäkää, että tuo ihmisrotu on se, joka tulee kävelemään hautojenne ylitse vielä kauan. Sekin päivä vielä koittaa, jolloin teitä ei enää kukaan muistele.

Sitten niitä bändiuutisia!

Painshock lähtee 4.10. odotetulle Helsingin reissulleen, joka onkin sitten tämän syksyn viimeinen esiintyminen, ainakin vielä näillä näkymin. Marraskuussa bändi vetäytyy jälleen studioon nauhoittamaan Time -EP:tä joka on todennäköisesti ulkona loppuvuodesta tai ensi vuoden alussa, riippuen siitä kuinka nopeasti miksaustyö saadaan valmiiksi. Näitä siis odotellessa.

Kirjoitettu Thursday 02.10.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: