Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vuosi Pulkassa

Noniin, vuosi 2006 on nyt takanapäin, toisille se oli erittäin hyvä vuosi, toisille taas ei. mitä hyvää ja mitä huonoa siinä sitten oli?

varmaan vuosi 2006 tullaan aina muistamaan historiamme ensimmäisestä Euroviisuvoitosta, ja vieläpä murskaavasta sellaisesta. Niinpä, kun suomalainen tekee jotakin, se tekee sen kunnolla, niin ettei jää valituksen sijaa. Se tuli jälleen kerran todistettua. Lordin nimi on jo kirjoitettuna historian kirjoihin tuon suuren saavutuksen johdosta, mutta aivan kaikki eivät siihenkään olleet tyytyväisiä. Suomalaiseen perusluonteeseen myös kuuluu valittaminen. Valitetaan milloin säästä, milloin bensan hinnasta, milloin valtion tavoista hoitaa asioitaan ja niin edelleen. Eikä Lordikaan jäänyt ilman valituksia.
Yksi asia jota en ole tähänkään päivään mennessä ymmärtänyt, on seuraavanlainen skenaario:
"Me ei koskaan voiteta Euroviisuja kun pistetään kisoihin aivan paskoja biisejä..." Kommentti voitiin kuulla monesta suusta ennen huikeaa voittoa.
"Voitto oli suomalaisille suuri musiikillinen häpeä, ja biisi täysin paska." Näitä kommentteja alkoi satelemaan voiton varmistumisen jälkeen. Mikä meissä suomalaisissa on sellaista, joka saa meidät valittamaan asioista, jotka eivät ole oikein, ja jotka kuitenkin korjaantuvat, mutta silti aina löydämme jotain valitettavaa?

Minulla on vain yksi asia sanottavana niille, jotka eivät vieläkään ole tyytyväisiä: TURVAT KIINNI! Ollaanpahan ainakin kertaalleen voitettu, asia, jota odotettiinkin jo 40 vuotta. Mitä vielä!?

Asiat, jotka varmasti myös jäivät vuodesta mieleen, olivat mahtavat Torinon olympialaiset, joissa Suomipoika nappasi suhteellisen hyvän mitalisaaliin, vaikkei kultaa tullutkaan. Etenkin tuo jääkiekon hopeamitali oli loistava saavutus, ihan millä mittarilla tahansa katsottuna. Harmi vain, että jouduimme kärsimään tappion Ruotsille, joka on kuitenkin se rakkain vihollinen. Tappio olisi varmaankin ollut helpommin nieltävissä, jos vastaan olisi luistellut Kanada, tai joku muu vastaava. Mutta kun ei.

kolmas iso juttu varmasti tämä Saddam Husseinin hirttäminen, ja varsinkin sitä seurannut kohu tapahtuman kuvanneesta kaverista, joka myös laittoi kuvamateriaalin nettiin. Itse henk. koht. nähnyt kyseessäolevan videon, ja täytyy myöntää, että pidin näkemästäni.
Laitetaan kaikki kädet ristiin, ja toivotaan porukalla, että seuraava, jonka hirttämistä videoidaan, olisi George W. Bush. Tällä tavalla maailma olisi paljon parempi paikka.

toivotan kaikille erittäin hyvää vuotta 2007 ja uusia ilon aiheita!

Kirjoitettu Friday 12.01.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: