Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ajankohtaista.

Noniin, ajankohtaisilla, vakavalla sekä vähemmän vakavalla linjalla ollaan tänään.

Kuten kaikki (varmasti) tietävät, suuri taiteilija, maailman 8. ihme (vain ja ainoastaan sen vuoksi, että onnistui aikanaan olemaan kaveri joka oli kalju, mutta jolla oli myös pitkät hiukset samaan aikaan) Juice Leskinen kuoli menneenä viikonloppuna.

Tässä asiassa alkoi mietityttää eräs asia, lähinnä se, että mitä lehdistö ja media yleensä ottaen ajattelee tehdessään jokaisen julkkiksen kuoleman jälkeen juttuja lehtiin ja televisioon milloinkin kyseessä olevaa vainajaa koskien vähintään kahden viikon ajan? Missä vaiheessa tulee vastaan raja, jolloin poismenneet tulisi jo jättää rauhaan? Tuskin koskaan.
Varsinkin Juicen tapauksessa. Olihan kuitenkin kyseessä yksi Suomen merkittävimpiä lauluntekijöitä kautta aikain, mutta "Juicekin" oli vain ihminen. Juice teki elämäntyönsä, jonka jälkeen hänestä aika jätti. Näin yksinkertaista se vain on. Miksi jankataan juttuja esim. Juicen hoitojen lopettamisesta? Kyseessä oli Juicen ihan oma elämä, ja oma päätös. Ja vaikka mitä sanottaisiin, kuolleet ovat kuin Suomen Karjala. He eivät koskaan tule takaisin. Annetaan kaikki yhdessä Juicelle leporauha.

Tässä juuri eräänä päivänä tuli jälleen julkisuuteen erittäin hyvää tietoa suomalaisesta tavasta hoitaa vankeja. Etenkin elinkautisvankeja, jotka osaavat nuolla persettä oikeaan aikaan oikeassa paikassa (esim. kun kaikki muut ovat suihkuhuoneesta menneet jo pois). Leikki sikseen.
Kuten olette varmasti lehdistä ja telkkarista seuranneet, Juha Valjakkala, eli Nikita Foughantine on jälleen kerran karannut vankilasta. Valjakkalahan oli siirretty Haminaan työsiirtolaan. Ovia siellä pidetään lukossa mutta ikkunoissa ei ole edes kaltereita. Joku "asiantuntija" juuri sanoi radiossa, ettei kyseisestä työsiirtolasta karkaamiseen vaadita kovinkaan suuria ponnisteluja. Yksi asia mikä minua nauratti ylitse muiden, oli se tosiasia, että Valjakkalan haviäminen oli huomattu vasta aamulla. Aamulla!? Mitä tekee vartijat? Onko siellä edes vartijoita? Tuntuu siltä että kukaan ei ole tuon yön aikana vaivautunut ottamaan päätään omasta perseestään ulos edes siksi aikaa, että Valjakkalan olisi nähty pakenevan.
no, silminnäkijöitähän tapauksella kuitenkin on, katselin vaan lehteä, jossa jo joku silminnäkijöistä oli nähnyt Valjakkalan pakenevan. Poliisi epäilee tämän Nikita -hemmon (kuka täysijärkinen ottaa naisen nimen, varsinkin jos sattuu olevan mies? joka johtaa toiseen kysymykseen, kuka täysjärkinen tappaa kolme ihmistä ihan noin vaan? Eipä ole Valjakkalaa järjen lahjoilla pilattu) karkaavan Ruotsiin, jossa hänellä on ennalta jo sosiaalinen verkosto. Lehdet toitottaa jo, että karkaamisen syynä olisi rakkaus. vitut.

No, sanovat että herran kiinnijääminen on vain ajan kysymys, joten jäämme innolla odottamaan. Minulla on jo sekuntikello käynnissä.

Tässä kaikki tältä erää.

Kirjoitettu Wednesday 29.11.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: