Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Uuden vuoden kuulumisia yms.

Uusi vuosi alkoi melko vaisuissa merkeissä. Kaikki oli sitä tavallista kuten yleensä. Sopiikin varmasti tässä yhteydessä lainata erästä radiomainosta, jossa "iloisesti" sanottiinkin, että "samat vitsit joka vuosi". Noh, kyllähän tässä jotakin positiivistakin on.

Painshock osallistui Emergenza Music Festival -tapahtumaan, joka on tavallaan bändikilpailu. Tampereen karsinnat käydään Ravintola Hellässä Tampereella 11.-14.3.2009, ja Painshockin esiintymispäivä on edellämainituista se 12. päivä. Mukava päivä sinänsä, kyseessä on torstai, joten voi olla että pekkaspäiviä monet pitelevät seuraavana perjantaina ilmeisistäkin syistä, huolimatta siitä että kyseinen päivä on myös kansainvälisestikin tunnettu epäonnen päivä. Esiintymisajankohtamme on kello 22.15 ja soitamme illan ensimmäisenä bändinä. Sikäli hyvä, että jälkeenpäin on aikaa muihin aktiviteetteihin. Muilla aktiviteeteilla tietenkin tarkoitan lähes kaikkia mahdollisia kauhuskenaarioita, joita tämä kukkolauma ikinä aikaiseksi tuleekaan saamaan. Mutta toisaalta, onhan orkesterissa sentään nainen, joka ei missään vaiheessa ole päästänyt bändin poikia moraaliselle rappiolle, pikemminkin päin vastoin.

"Time" -EP:n nauhoitukset ovat jokseenkin viivästyneet osittain allekirjoittaneen onnettomuudesta, osittain muista vallinneista syistä. Ja tietysti miksaaja/äänittäjämiehen ollessa äärimmäisen kiireinen koko joulun ja uudenvuoden ajan. Mutta eiköhän tämä tästä. Eteenpäin sanoi myös se kuuluisa mummo siinä kuuluisassa lumihangessa tarpoessaan.

Uuden materiaalin kimpussakin on hääräilty, vaikkakin allekirjoittaneen ainoa mahdollisuus saada aikaan valmiita kokonaisuuksia romahti kotistudion vahvistimen hajottua. Sitä odotellessa päässä muhii uusia ideoita ja ajatuksia ja paljastaa tässä vaiheessa voikin, että musiikilliseen suuntaukseen on luvassa "lieviä" muutoksia, mutta ei kuitenkaan mitään, joka veisi bändiltä pohjan. Pikemminkin tässä ollaan vasta sellaista luomassa.

Ensi kertaan taas.

Kirjoitettu Wednesday 14.01.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: