Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Drivin Fool

Hellurei,kulunut kuukausi on kulunut kaikenlaisen sähläämisen ja säätämisen parissa.Treenejä sovittu peruttu ja sovittu ja peruttu väsymiseen saakka.Vaan S. se meni kumminkin hommaamaan meille keikan.Humppilaan.Se on varman johnaan ulkomailla.Humppilaan.Ulkoilmakieikka rekan lavalla.Humppilaan.Joo asiat vaan lukkoon ja Humppilaan.No pikkuruiset PA kaappimme kysyivät :Joudummeko ulkoilmaan?Ei me pystytä meill on angiina..Elikkäs siis tulitikkuaskiin mahtuvat tötterömme eivät riitä ulos.Siinä kohtaa herra S. olikin jo matkalla PA-vuokraajan luo hakemaan lisää rompetta.Koska olen kerran jos toisenkin joutunut S:Perhosen tinkimistaidon kohteeksi,voin vain sääliä pa-vuokraamon henkilöä.Ihmisraunioparka....
Sitten keikkasettiä luomaan..myös kuubalainen säröparatiisikone saapui ja onnenimalja oli ylitsevuotava,toki vain pienen hetken.Minullahan on Ammuvainaan aikainen Marsun nuppi,joka päätti myös ruveta vuotamaan.Aina ku lärvi osu mikkiin,kämpän valot välkkyivät,korvistani nousi käryä,ja keruubinkutrini rupesivat muistuttamaan lennikravitsin entisen rumpalin hiusluomusta.Saatanallinen linnunpesä korvienvälissä.Helvwetti mikä ruissalo.Siispä piuha seinästä ja marsu lääkäriin.Mut mitä tosta.Kämpältähämme löytyy kaikkea maan ja helvetin väliltä,joten Mesa Boogieen narut kiinni ja ääntäpäin.Se on vekkuli härveli.Harmaa sardiinipurkin kokoinen laitee josta lähtee niin kaamea möykkä ,että nuoren kitaristimme urheilullinen kylmäveri-italialainen Piste siirtyi pihalla metrin.Ja ihan omia aikojaan.
12.7. saavumme Humppilaan ,jossa VitikanUA järjestää jonkun oman iltatilaisuuden.Meidän tehtävä on siis hoitaa asvaltti rullalle soittamalla rokettirollia.Eilisen perusteella ainakin bändin sisäiset kivet kengässä olivat hävinneet,koska treenien jälkeen pidetty ajatustenvaihto sujui wanhaan malliin.Toinen toistaan tyhmempää juttua ja porukka kikattaa vedet silmissä kuin teinikakakrat.Rööki paloi ja kahvia kului....mut tästä tää lähtee.Niinku sputnikki taivaalle.
Tunnuslauseena:kickin´up the dirty gravel,faster than you ever seen,good god almighty I´m a drivin fool

Kirjoitettu Monday 07.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: