Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Choose your destination, and go for it

Oon odotellut, että A/CS kirjoittaisi jo jotain uutta tänne päiväkirjaan. Mitään ei kuulu, joten kirjoon itse.

Joskin on miehistä kiirettä ilmoille virinnyt ja kaikenlaisia turhanpäiväisiä, kuten työnteko, toimia jouduttu harjoittamaan säällisen määrän jo ylityttyä moninkertaisesti, on toki joitakin aspekteja huomioitu myös standardissa soitannollisessa mielessä.

KBB: Parit viime treenit on vedetty imagoon paremmin sopivan runpalin voimin (herra Tommi K), tosin vaikkakin rytmiakseli ei ole kummoisesttikaan parantunut edellisen runpalin (allekirjoittanut) joutuessa nelikielisoittimen varteen, joka onnistuu kylläkin aivan samassa linjassa henkilön (allekirjoittanut) rumpalitaitojen kanssa. Nuoret herrat Kisse (gtr) & Tommi (drs) saanevat kuitenkin jonkinlaista kokemusta bändisoitannasta ja tämähän on asian perimmäinen glue. Laulajasta vielä, joka muuten on tunnettu myös muista nimimerkin suojassa tapahtuvista teoksista, löytyi uusi Joe Lee Hooker -meininki, kun kitarahihna tuppaa jäämään kotioloihin.. Boom boom.

Coned: "Laiskanpulskeiden äijien laiskuus, verhottu työkiireiksi." -Voisi hyvin kuvailla jälleen kerran tilannettamme maailman rockatmösfäärin laitamilla. Uusia biisejä ei ole tehty, eikä vanhojakaan kunnolla opeteltu soittamaan. Treeneissä kun tahtoo tulla vain tarjolle soittamisen ilo, ja vielä sikäli, että aikuisten oikeesti ja positiivisessa mielessä.

Joutunemme luopumaan huolella ylivarustetusta treenikämpästämme, sillä kiikarissa on toinen kämppä, kylläkin samasta rakennuksesta MUTTA höystettynä ruhtinaallisella 9m² lisäsiivellä! Tämä suunnaton lisätila on ollut nyt lukuisten keskustelujen lähde, ja koska kooltaan se on rajoitettu, päätimme koripallokentän sijaan tehdä lisätilasta tarkkaamon. Aah ihanaa! 9 neliötä, neljä äijää, eikä ilmanvaihtoa. Mikä voisi lähentää rakkaita soittajakamuja enempää ja tuottaa täydellisemmän rock-kokemuksen. Ei mikään! Noo, ehkä karjavaunukuljetus Berliinistä Auscwitchiin (vai miten se kirjoitetaan) kesällä 1942. Löytyypähän soundiyksimielisyys nopeammin..

Toivotamme tietysti myös muita bändejä tervetulleiksi valmistuvaan "studioon" , mutta motto mielessä pitäen: "Hinta ja laatu käsikädessä". Siitä tulikin mieleeni: Mitäköhän vapautuvalle treenikämpälle tapahtuu?? Saisikohan joku siitä reippahan treenitilan? Kysyä voipi asiaa Arskalta.. vaikkapa alle tätä kommentoimalla, tai pikaviestiä perhamalle tyrkyttäen..

Mä en keksi tällä erää enempää ruodittavaa, enkä edes kehtais ruotia.

Ilmat kylmenee, käyttäkää pipoa.. S/CS

Kirjoitettu Sunday 14.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: