Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kesän kynnyksellä

Pääsinpäs itsekin välillä kirjoittamaan päiväkirjaa, ennenkuin Arska ehti ensin !! JEEE!!

Kevät tulevi ja asioita tapahtuvi. Ensinnäkin ja tärkeimpänä, jo legendaksi muodostunut, neitokansan palvoma kitaristimme M suoritti valtion vaatiman osuutensa maanpuolustustalkoista. Äijä kuitenkin vastoin bändin painostusta, päätti ruveta porvarilliseen työntekoon täydellisen muusikkouden sijasta. Höh, ottaisi vaarin neuvosta vaarin. Noh, asian voi laittaa kokemattomuuden piikkiin. :)

Toiseksi, Basistimme (huomaa iso alkukirjain) vaihtoi asumustaan laajemmaksi kokonaisuudeksi, samalla heittäytyen kaupungin tavoitelluimmaksi poikamieheksi, mutta vain toistaiseksi, mikäli vanhat merkit paikkansa pitävi. Tämä ko. Basismimme K, on yllättänyt bändin muut jäsenet kerta toisensa jälkeen a) keikkabassottelullaan b) neuvottelutaidoillaan. Esimerkkinä mainitsen: 123€ - 52€ = 217€. Hmm.. mitäköhän herra Ojala tuosta tuumaa?

Olemme kitaristivokalisti herra A:n kanssa sen sijaan elelleet karun asiallisesti kumpikin tahollaan, emmekä ole sortuneet mullistaviin muutoksiin valitsemillamme poluilla.

Asiaan: Kuten edellä rivienvälistä voi lukea, on Conedspeerien jäsenten elämä stabilisoitunut siinä määrin, että voimme tai saatamme keskittyä toisella aivosolullamme uuden materiaalin säveltämiseen. Siihen onkin nyt hyvä mahdollisuus, sillä olemme jälleen hieman päivittäneet/päivittämässä kalustoamme. Toivomme siis saavamme aikaan entistä parempaa soundia niin äänitteisiin, kuin keikoillekin. Ikävä kyllä sävellysten taso ei tule nousemaan, sillä musiikkikaupan sen enempää kuin lihakaupankaan tuotevalikoimaan ei kuulu vaihtoaivot. Perhana sentään..

Mahtavan loisteliasta SoulFunk -kevättä kaikille. toivoopi S/CS (ja kaiketi koko CS -tiimi)

Kirjoitettu Wednesday 30.05.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: