Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Come and taste the band

Et silviissii vapusta selvittiin kuitenkin kaiketi kaikki hengissä(lähinnä soittoyhtyettämme tarkoittaen).Tulevan viikonlopun suurena riemun kohteena on jonkun ruotsalaisbändin(mikälie Yngwie Malmsteen)äänittäminen.S toimii äänitysmestarina ja suvereenina tuottajana,mua pyydettiin lähinnä juomanlaskijaksi.Eniten huvittaa se ,että S:N ja minun ruotsinkielentaito riittää lähinnä alatyylin ilmaisujen mudostamiseen ja nekin kaikenlisäksi ihan päin helvettiä.
Ei se mitään,musiikki sinällään on kansainvälinen kieli.Saas nähdä vetääkö pojkarna jotain hej fjallerii linjaa vai death metallia.Samapa se toisaaltans.
CS jatkaa keikkarulettiaan ja nyt joutuvat kohteeksi ihan viattomat ihmiset.Voi voi.26.5 lauantai iltana räjäytämme mielettömän spektaakkelin käyntiin taasen Pub Pietrossa,josta ei jäänyt viimekerralla mitään valittamista.Nythän en tiedä halusivatko he meidät vai onko sankarillinen passonpumppaajamme juovuspäissään anellut lupaa tulla soittamaan.Itsetunnon (sitähän riittää) pönkittämiseksi olen vakaasti ensimmäisen vaihtoehdon kannalla.Tällä kertaa pyrimme omin voimin hoitamaan koko setin,kun poikani on ulkonaliikkumiskiellossa toistaiseksi.Eipähän soita isäänsä suohon toista kertaa.
Hei mut joo sinä,te,kuka siellä nyt onkaan,26.5. tarvitsemme hyviä ihmisiä ympärillemme juhlistamaan Pub Pietron kesäkauden avajaisia,lupaamme vähän mutta annamme paljon.
So come and taste the band A/CS

Kirjoitettu Thursday 03.05.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: