Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tsiisus

Puolen vuoden kirjailuväli on pakko olla jotenkin laitonta. Noh, kaikenlaista sattunut. Nykyisin soittelen muutamassakin eri orkesterissa.

Luotsi:
Äänittelee jonkinlaista elämää suurempaa demohässäkkäjulkaisua varmaan 20 eri biisiä ns. rundissa... Katsotaas nyt, mielenkiintoista progressivista rockia edelleenkin.

Tuohus:
Treenailee syyskuun keikkaansa varten, jep. Tuohus on hengissä ja potkii hienosti. Meikäläinen bosauttelee bassoa tässä hienossa orkesterissa.

TTMP:
:) Oikeinkin hienoa suomenkielistä poppenpollia tämäkin. Tässäkin on basso käsissä. Hieno soitin.

Ja sitten omat musat päälle:
Olen viimeisen vuoden puolitoista miettinyt, että tehdäkö omiin nimiin jotakin vai eikö tehdä. Osa biiseistä nyt kertakaikkiaan on sellaisia, että niitä ei jotenkin osaa ajatella millekään orkesterille. Liian henkilökohtaisia ajatuksia sisällä tai liittyy johonkin tärkeään asiaan. Olen mieltä muuttanut n. sata kertaa. Juu ja nyt varmasti jo vihdoin jotain tuleekin, julkaisumuodosta en tiedä, kunhan nyt saa äänitykset tehtyä ja kuunneltua loman ajan sitä niin kassotaan sitten. Kolme erilaista kipaletta. Vuodelta 97 tai 98 peräisin oleva Monika, jota en saanut aikaiseksi aikaisemmin. Vuodelta 96 tai 97 peräisin oleva Tulikirjaimet, jossa on maanmainion Pia Hounin sanat. Ja viime kesäiseltä viikon tehoäänityskuurilta peräisin oleva Valo taittuu hiljaa, joka on ihan samassa linjassa vanhempien biisien kanssa. Tiedä sitten onko se hyvä vai huono juttu. Kuulija päättäköön. Täytyy kyllä sen verran kehua itseä, että kyllä Poppaa! Isosti.

Kirjoitettu Thursday 19.06.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: