Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kaulin vai kaalimato?

Kuulin eilen radiomainoksen joka sai mut ajattelemaan et nyt on maailma todella muutunut yhdeltä osin.
Äärimmilleen tuotteistettu dildo on hiipinyt / vyörynyt radioeetteriin. "...hoida naisellesi- huom ei vaimo,tyttöystävä, anoppi,tai nikään muukaan määre vaan muhertallesi kaalimato joka panee häntä ku et itse ehdi ".- Kuului tämä spottien helmi. Iltaruuhkassa stadin keskustassa madellessani sain verkkokalvoileni imagen pekka Puupään Justiiinasta ovensuussa kaulimen kokoinen kaalimato kourassaan.

Tyrmistys oli valtaisa. En yksinkertaisesti uskonut silmiäni. Eikä ollut tarviskaan. Sillä näky katosi yhtänopeasti kuin oli ilmestynytkin sulautuen punaisten jarruvalojen virtaan märällä tuulilasillla. Mut ajatus vaati hieman kehittelyä.

Justiinahan on Siiri Angerkosken loistava parodia yhdestä aikansa naistyypistä. Joka piti puoliaan koko maailmaa vastaan tosta vaan, yritten luoda järjestystä miesten hallitsemassa, turhuuksien täyttämässä ja epärehellisyyden riivaamassa maailmassa, ultimaattuminaan tuo kaulin.
En tiedä saiko Justiina seksiä vain tarttumalla kaulimeen...luulempa että siihen sitä ei tarvittu. Sen sijaan uskon että filmimaailman tulisimpiin kulissien takaisiin romanssehin, yli kahden vuosikymmenen ajan kuuluneen Esa Pakarisen ja Siiri Angerkosken " jatkunut lihalinen iloittelu, " panoleirit " kuten he kuvausmatkoja milloin missäkin päin suomea, kutsuivat. Se ei ole voinut olla vaikuttamatta hahmojen syntyyn.

60 vuotta ovat tehneet tehtävänsä, ja Mies antaa naiselleen radiomainostetun dildon ja sanoo koita eläytyä, et siinähän se käy kun netti pankissa käyntikin ...tee ite. Mä en ehi.
Ja naiset tottelee??? Veikkaanpa et ehkä hetken joo mut... Älkää enää jatkako tällä miehisellä rationaalisuuden linjalla kaiken ulkoistaminenalkaa riittää Pliis Olkaa niin kuin Justiinat pysäyttäkää nuo järjettömät luotokappaleet.
Meidät miehet.
Ketokaa meille että olette tärkeämpiä kuin osavuosikatsaukset, tai Maken koslan pakoputki. Pysätyttäkää meidät muuten hukka meidät, teidät, kaikki perii.
Saadessasi sitten lahjapaketin lyö sitä aivotonta aasia sillä kaalimadolla, ja kerro että, aikaa on syytä alkaa löytyä. ja että vähenpikin määrä tavaraa riittää ja että telkkarista kun tekee terraarion ni alkaa löytyä aikaa seksiinkin. Ja jos mikään muu ei tehoo ni sit kaulimella.
Siskot.

Kirjoitettu Tuesday 16.06.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: