Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kilpailuta joulu...

Ja huomaat että joulu pärjää aika huonosti noin keskimäärisesti esim. Kiinalaiselle uudellevuodelle juhlana jolloin tulee, ja on jokseenkin välttämätöntä antaa lahjoja, syödä aivan älyttömästi, matkustaa sukuloimaan etc. Mutta Pakkasukolle vanha joulumme hävii aivan pystyyn. Sen sijainti kalenterissa on huomattavasti kätevämpi kuin kiinalaisen uudenvuoden, tässä ilman alassa.
Taloudellisestikkin se päihittä joulumme enemmän kuin parran mitalla, kun antaa lahjat vasta uutena vuotena, ne voi ostaa alennusmyynneistä puolta halvemmalla. lisäksi PakkaUkon varsinainen valtti, yhdstetty joulu-uusivuosi, jolloin "kaksi-bilettä kerralla" on aina halvempaa sekä tuottavampaa 1 kpl juhla = 1kpl krapulaväsy..
Ja kun kerran kustannustehokkuus on ainoa kriteeri, niin.
Traditiot kiertoon, käytetään sitä joka kulloinkin on soveliain.
Sanoohan sen nimikin: Kilpailutus. Eli meillä vietetään joulua, mut ilman lahjoja. Otetaan Joulusta se mikä on halvinta ja parasta eli Joulurauha, se ei maksa mitään. Tai kuten vaimoni sanoo "... joulussa parasta on tv ohjelmat. "...ja kaikki saa lahjansa, se vaa kestää vähä. Helmikuussa syödään sit paremmin...

Kirjoitettu Thursday 07.12.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: